Słyszałem dobre opinie o tym bucie, więc myślę, że warty kupna

Jeżeli będzie to dokładnie ten sam model (może być inny kolor, ale musi być dokładnie ten sam model), to nie powinno być problemu.danio25 pisze:... to chcę zamówić przez internet ten sam model butów i tutaj chcę się spytać was czy jeśli ten model o rozmiarze 42 mi pasował tam, to czy jak zamówię go przez internet to może czekać mnie niespodzianka? Pytam się dlatego, gdyż może się ktoś spotkał z takim przypadkiem i zamawiał buty Nike przez internet.
Oczywiście, ze tak nie jest. Nawet buty jednej firmy różnią się między sobą. Mam nike takie zwykłe do chodzenia roz. 40. Free runy mam w rozmiarze 42 i są prawie takie same. Korki hypervenony syna w roz. 40 ledwie mogę wcisnąć na stopę, a turfów też nike roz. 39 nie mogę nawet ubrać. A gdzie tu jeszcze mówić o rozmiarówce innych firm.adam1adam pisze:Rozmiary. Rozmiarowka w butach markowych przewaznie we wszystkich modelach
jest jednakowa. Jesli twoj rozmiar Nika jest EUR 42 , to wszystkie buty tej marki EUR42
powinny na ciebie pasowac. Dobrze jest zapamietac swoj rozmiar wg. miary amerykanskiej
co u ciebie odpowiada US 8,5 -przewaznie wszystkie znane marki nie roznia sie
wielkoscia podana wedlug tego rozmaru .
Chyba zbyt daleko posunięte wnioskowanie ...adam1adam pisze:Przepraszam , a gdzie byly buty kupowane - na bazarze? to nic dziwnego ,ze rozmary inne.
Ale , to inny problem jak ustrzec sie przed kupnem bubla (podroki) w internecie itp,
a jak myślisz, jaką powtarzalność w czternastej godzinie pracy nieletniej pracowniczki ma produkt wytwarzany dla "markowej" firmy, hę?adam1adam pisze: Przepraszam , a gdzie byly buty kupowane - na bazarze? to nic dziwnego ,ze rozmary inne.