Słuchawki do biegania.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 00.48
- Życiówka w maratonie: 4.49
Testowałem na sobie kilka rodzajów słuchawek. Obecne jestem na etapie słuchawek nausznych z klipsem, czyli małym pałąkiem a ucho. Są to słuchawki firmy Thompson. Klasa raczej średnia. choć brzmią dobrze. Zaletą jest wygodny "montaż" na uchu. Klips odsuwa się na zewnątrz przed założeniem, potem tylko klik do środka, i słuchawka przylega do ucha. W czasie biegu nie zmienia swojego położenia co dla mnie jest ważnym argumentem. Testowałem kilka rodzajów słuchawek, i niestety miały tendencje do zmiany swojej pozycji w trakcie ruchu. Trzeba było korygować ich ułożenie .
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Podobno te małe słuchaweczki niszczą słuch i dużo ludzi teraz proponuje nauszne które mniej izolują od otoczenia. Ja się chyba skuszę na Koss KSC75.ponadton pisze:Testowałem na sobie kilka rodzajów słuchawek. Obecne jestem na etapie słuchawek nausznych z klipsem, czyli małym pałąkiem a ucho. Są to słuchawki firmy Thompson. Klasa raczej średnia. choć brzmią dobrze. Zaletą jest wygodny "montaż" na uchu. Klips odsuwa się na zewnątrz przed założeniem, potem tylko klik do środka, i słuchawka przylega do ucha. W czasie biegu nie zmienia swojego położenia co dla mnie jest ważnym argumentem. Testowałem kilka rodzajów słuchawek, i niestety miały tendencje do zmiany swojej pozycji w trakcie ruchu. Trzeba było korygować ich ułożenie .
- małymiś
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:53:02
Można to ściszyc chyba
ale zgodzę się ze dokonalowe to kilery, douszne są jeszcze ok, a nauszne chyba najlepsze. Żadne z nich zdrowe nie są i każda para może słuch zniszczyć.

-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 1.15
Jeżeli ktoś ma odpowiedni budżet proponuję słuchawki bezprzewodowe, sam korzystam z Plantronics backbeat go 2, i powiem tyle że do uprawiania sportu czy to biegania czy siłownia/ bieżnia, żadne słuchawki na kabelku nie zapewnią wam takiego komfortu. Na początku trochę sie szczypałem o cenę, ale nie żałuję. Trzymaja średnio 4 h głośnego grania, na pół gwizdka 5, czyli każdy szanujący się biegacz zdąży machnąć choćby maraton dopóki się nie rozładują !
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
zainwestowałem ostatnio w jabra sport wireless plus.
dobry dźwięk, leciutkie, mięciutkie. po chwili zapominasz, że masz słuchawki.
jednym słowem REWELACJA
dobry dźwięk, leciutkie, mięciutkie. po chwili zapominasz, że masz słuchawki.
jednym słowem REWELACJA