Polar RCX5 - Ratunku! Jak wgrać własny plan treningowy?

MichalKar
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Witajcie,

piszę na forum, bo nie mam już nerwów do tego zegarka :). Nie wiem jak wgrać własny plan treningowy. Po rejestracji tego modelu na stronie PolarPersonalTrainer.com mam do wyboru tylko 2 treningi "Endurance", jeden dla biegania, drugi dla rowerów. Chciałbym wgrać własny plan ale nie wiem jak, i nie mogę tego odkryć. W instrukcji tego nie ma. A może się nie da? Tak? Nie?

Z góry dziękuję za odpowiedzi,
Michał
PKO
ijon
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:39:21
Życiówka w maratonie: 03:01:54

Nieprzeczytany post

MichalKar pisze:Witajcie,

piszę na forum, bo nie mam już nerwów do tego zegarka :). Nie wiem jak wgrać własny plan treningowy. Po rejestracji tego modelu na stronie PolarPersonalTrainer.com mam do wyboru tylko 2 treningi "Endurance", jeden dla biegania, drugi dla rowerów. Chciałbym wgrać własny plan ale nie wiem jak, i nie mogę tego odkryć. W instrukcji tego nie ma. A może się nie da? Tak? Nie?

Z góry dziękuję za odpowiedzi,
Michał
Można to zrobić wciskając "Training target" gdzie będziesz miał możliwość tworzenia różnych typów treningów; kiedy już pojawią się one w Twoim kalendarzu, to każdorazowa synchronizacja wgra je (lub usunie) z zegarka. Pozdr
Obrazek
MichalKar
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Bardzo Ci dziękuję ijon. Kończę plan performance i nadszedł czas na wgranie swojego.

Życzę dobrych treningów
Michał
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ