Potrzebuję zapis z garmina f610 (220) do SportTracka

Rysiek_2014
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam.
Ciągle zastanawiam się nad zakupem pulsometru z GPS i im więcej czytam tym mniej wiem ;)
Dotychczas biegam z pulsometrem sigma + oddzielnie dataloger (GPS co 1 s) ale chcę to troszkę zmienić.
Na razie rozpatruję 610 lub 220 z przewagą na 610. Czytałem gdzieś, że polar lada dzień wypuści nowe urządzonko ale pewnie cena będzie pod 620 więc na razie ten temat - przynajmniej do premiery - uważam za nieważny.
Nie mam żadnych sportowych wymagań ponieważ sportowcem nie jestem i nie będę więc urządzenie będę wykorzystywał do śledzenia swoich, khem.... postępów i przeglądania trasy biegu (znaczy się truchtu). Zapoznałem się z instrukcjami ww. modeli ale z nich nie wszystko mogę się dowiedzieć, np. czy w zapisie treningu jest podawany puls tak samo jak pozycja z gps i później na śladzie w "mapce" będę mógł zobaczyć jaki puls miałem w konkretnym miejscu czy tylko będą to dane statystyczne z całego treningu. Wiem, że do SportTracka można wrzucić trening z 610 więc jakby Ktoś mógł podzielić się zapisem z treningu - może być kawałek spaceru, grunt żeby był z HR to bardzo proszę o kontakt. Pliki mają rozszerzenie .gpx może z 220-ki też można wygenerować taki plik.
Pozdrawiam.

Edit
Temat z mojej strony już nieaktualny. Dziękuję koledze jedz_budyn za pomoc.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ