Szukam posiadaczy geonaute 710 pomocy!!!!

lemok
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 39:04
Życiówka w maratonie: 3:22:59

Nieprzeczytany post

otrzymałem takie urządzenie w Decathlonie przy rozliczeniu gwarancji i nie mogę sobie poradzić z kilkoma kwestiami, więc zwracam się do użytkowników. Dodam, że wcześniej posiadałem kalenji 700 i wydawało mi się, że obsługa tego będzie podobna a tu zonk.
Pierwsze pytanie:
Czy to normalne, że w trybie ładowania nie mogę włączyć zegarka i go używać.
Jak już podłącze to nie mogę zrzucić treningu do geonaute software głównie dlatego że nie mogę włączyć zegarka
W geonaute software jako jedne z urządzeń mam geonaute ONmove 500/700 ale 710 nie mam ;-( a wydaje mi się że mam wersję najnowszą
Dlatego rozpoczynam wątek i proszę o pomoc użytkowników tego sprzętu
Z góry dziękuję i pozdrawiam
PKO
Awatar użytkownika
r2d2
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

710 działa tylko ze stroną internetową Geonaute
Obrazek
lemok
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

tego się obawiałem
lemok
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

W takim razie mam kolejne pytanie czy to normalne że jak już zrzucę do ONconnect to automatycznie kasuje mi trening czy jakoś mogę to ominąć aby mieć trening w zegarku również
Oraz jak już zrzucę do strony i eksportuje plik a następnie chcę go załadować do geonaute software to mam trening bez cardio czy można to jakoś obejść?
rudnickir
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Na chwilę obecną nie można eksportować z zapisem pulsu , zegarek się wyłącza po podłączeniu kabla ponieważ przechodzi w tryb pamięci masowej - nie da się tego obejść. Przy zrzucie na stronę nie można ominąć ich usuwania z zegarka. Trwają pracę nad portalem , więc można mieć tylko nadzieję , że dopasują go do potrzeb użytkowników (jeszcze niedawno nie było możliwości eksportu).
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ