Co myślicie o tej kurtce damskiej?

Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Paweł, a wystarczyło odpisać: tak, autopromocja :)
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
PKO
Awatar użytkownika
HeavyPaul
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Qba, czułbyś się lepiej gdybym linkował recenzje nie ze swojego bloga? Czy gdybym wrzucił linka bezpośrednio do sklepu, jak robi większość forumowiczów łącznie z Tobą, i napisał tutaj, że mi dobrze się w tym biega zamiast linkować do tekstu, gdzie wszystko jest klarownie opisane, byłoby lepiej? A może to TY masz jakiś układ z Decathlonem polecając ich produkt??? Ludzie opanujcie się!

Pozdrawiam

Paweł
Mój BLOG: Heavy Runs Light
Aktualne informacje o testach + duża dawka zdjęć na moim profilu na FACEBOOKU
Dla spragnionych zdjęć INSTAGRAM :)
Awatar użytkownika
Piechu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kuba, nie bardzo kumam o co Ci chodzi. Ok, Heavy prowadzi bloga i dostaje ciuchy i papucie do testowania. Czy to oznacza, że nie może czegoś polecić?
Czy Ty jako współpracownik jednego ze sklepów biegowych i tester Skora polecając ich buty dopisujesz wiersz o autopromocji tudzież inny dopisek sugerujący, że polecany produkt dostałeś do testów? Nie zauważyłem.
Dlaczego, gdy Naczelnemu dostało się od niektórych za wychwalanie nowej kurteczki od najacza to byłeś jednym z pierwszych, którzy go bronili?
W tej chwili to zwykłe czepialstwo z Twojej strony.

Każdy z Was, Ty Kubo, Redaktor Naczelny jak i Heavy ma prawo chwalić testowane przez siebie produkty i głęboko wierzę w to, że nie robicie tego tylko dlatego, że macie z tego jakieś korzyści a zwyczajnie produkt testowany jest naprawę godny polecenia.
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

po pierwsze, Paweł, trochę za bardzo się chyba przejmujesz.
po drugie, czułbym się lepiej, gdyby nie było wojen na świecie.
po trzecie, mnie osobiście nie przeszkadza, że promujesz się przez forum, masz prawo.
po czwarte, ja mam prawo się z tego podśmiechiwać, nie robię tym nikomu krzywdy; a to jak znajdujesz odpowiednie watki, by polecić recenzję stuffu, który ostatnio dostałeś do testów, jest godne uznania, choćby towarzyszył mu uśmiech :)
po piąte, nie zawsze trzeba pisać dwie strony recenzji każdego produktu, jakoś ze studiów wyniosłem niechęć do przerostu semiozy.
po szóste, ja sam wkleiłem linka po polarka z decathlonu dla żartu, nie sadzę, by malwinka go sobie kupiła. a że żartu nie złapałeś, tym śmieszniejszy.

Piechu,
bardzo fajny blog, czasami recenzje wydają mi się trochę zbyt grzeczne ale to jest pewnie kwestia gustu.
Jak najbardziej może linkować recenzje itd., nikt nie uważa, żeby to było niewłaściwe. przypominam sobie zresztą takie sytuacje, gdy ktoś miał pretensje, że nie wycinamy postów Pawła, na co sam reagowałem, że Paweł jest aktywnym użytkownikiem forum i nie wali reklamami prosto w ryj więc nie ma podstaw wywalać. po prostu stosunek treści promocyjnych do niepromocyjnych budzi mój uśmiech.

ja nie prowadzę bloga o charakterze komercyjnym i to jest moim zdaniem dość istotna różnica :) nie ma potrzeby robić dopisków, przecież ja nie wymagam tego od Pawła - komentowałem pytanie zoltara.

broniłem Adama, bo moim zdaniem krytyka była niesłuszna.

na koniec, podzielam Twoja wiarę :)
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
Awatar użytkownika
HeavyPaul
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Toś się rozpisał Qba ;)
Ja się przejmuję wieloma rzeczami i ogólnie nerwowy ze mnie człowiek, ale posty na forum już dawno przestały mnie ruszać :D
Żartu z polarkiem nie załapałem bo to fajny polarek jest. I do tego w przystępnej cenie. Stosunek treści promocyjnych do niepromocyjnych, jak to nazwałeś, jest tak ani nie inny bo lubię się wypowiadać w kwestiach, które mnie interesują i na tematy, w których mam coś do powiedzenia. Moje recenzje też czasami wydają mi się zbyt "grzeczne", tzn. mało krytyczne, ale prawda jest taka, że większość tych rzeczy jest po prostu dobra, nie miałem jeszcze czegoś co było do bani. Zresztą, czytając inne recenzje (chociażby na bieganie.pl), mam wrażenie, że mało jest takich bubli.

Popracuję nad tym i zjadę niedługo jakiś produkt. Chociaż z drugiej strony, pamiętam przypadek butów ON, na temat których wyrażano się bardzo pozytywnie w recenzji na bieganie.pl, a ja za to wytknąłem im pewne wady.

To prawda, Qba kiedyś mnie bronił :bum:

Pozdrawiam

Paweł
Mój BLOG: Heavy Runs Light
Aktualne informacje o testach + duża dawka zdjęć na moim profilu na FACEBOOKU
Dla spragnionych zdjęć INSTAGRAM :)
Awatar użytkownika
Piechu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

I tym optymistycznym akcentem zakończmy. Miłujmy się i radujmy, a co :)
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ