MERRELL trail glove 44

Awatar użytkownika
szymon_szym
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: 3:52:14

Nieprzeczytany post

Witam!

Mam do sprzedania Merrelle trail glove. Niestety okazało się, że są na mnie nieco przyciasne. Najchętniej wymieniłbym się z kimś na rozmiar 44,5, ale raczej na to marne szanse. Dlatego odprzedaję je za 200 PLN.

Poniżej zdjęcie z Internetu, bo nie mam pod ręką aparatu. Najlepiej byłoby spotkać się w Poznaniu, żeby na spokojnie obejrzeć i przymierzyć buty.
Biegałem w nich raz, 10 kilometrów (w skarpetkach). Nie mają żadnych śladów użytkowania (może tylko jakieś resztki piasku w zakamarkach bieżnika).

Obrazek
PKO
Awatar użytkownika
szymon_szym
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

aktualne :hej:
Crocodil
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

szymon_szym pisze:Witam!

Mam do sprzedania Merrelle trail glove. Niestety okazało się, że są na mnie nieco przyciasne. Najchętniej wymieniłbym się z kimś na rozmiar 44,5, ale raczej na to marne szanse. Dlatego odprzedaję je za 200 PLN.

Poniżej zdjęcie z Internetu, bo nie mam pod ręką aparatu. Najlepiej byłoby spotkać się w Poznaniu, żeby na spokojnie obejrzeć i przymierzyć buty.
Biegałem w nich raz, 10 kilometrów (w skarpetkach). Nie mają żadnych śladów użytkowania (może tylko jakieś resztki piasku w zakamarkach bieżnika).

Obrazek
Cześć :)

Właśnie rozglądam się za jakimiś butami na zimę oraz na GP i Merrell Glove są jednym z kandydatów ;) Niestety 44 będzie na mnie za duże, najpewniej pasować będzie 43 albo 43,5. Miałbym jednak prośbę - czy jeśli będziesz jutro na BBL, mógłbyś je przynieść? Niestety nie znalazłem tych butów nigdzie w sklepie, a chętnie obejrzałbym je na żywo... W sumie mógłbyś je też "rozreklamować" wśród uczestników, może akurat będą komuś pasować i się skusi :)

Ewentualnie chętnie poznam Twoją opinię - czy Twoim zdaniem ich bieżnik sprawdzi się na śniegu i błocie?

Pozdrawiam serdecznie,
Maciek
pehop
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Crocodil pisze:czy Twoim zdaniem ich bieżnik sprawdzi się na śniegu i błocie?
Na śniegu tak, na błocie nie. Podobnie kiepsko się będzie sprawować na błocie śniegowym oraz lodzie.
Zimą lepiej sobie radzą MBA2 - nie wiem, czy mają inną mieszankę Vibrama, bo bieżnik powinien powodować większe uślizgi. Dodatkowo bieganie MBA2 ze względu na kilka mm więcej Evy jest mniej bolesne niż w MTG1 na zamarzniętych koleinach, pomimo, że MTG1 mają płytkę. Podobno w MTG2 płytka ma inny kształt i ten problem jest rozwiązany, ale jeszcze się ich nie dorobiłem, więc nie mogę nic powiedzieć z autopsji.
"Niezależnie od okoliczności zewnętrznych, każdy ma niezbywalne prawo spieprzyć swoje życie tak, jak uważa to za stosowne" - by mój ojciec
Awatar użytkownika
szymon_szym
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Hej Maciek! Ja je kupiłem z myślą o zimie właśnie. Jak dla mnie to idealne połączenie elastyczności z dość rozbudowanym bieżnikiem (w porównaniu do zenków :hahaha: )
Jak zauważyłeś nie było mnie wczoraj na BBL, ale wezmę je w sobotę na GP.
Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
szymon_szym
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

buty mają rozmiar 43

wcześniej źle podałem w tytule i w opisie :bum:
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ