Ale jak już się to uda, to jest dopiero biegstrasb pisze:... w ZENkach po lodzie ... wyluzować się trudno.

Na poważnie, jeśli w tym sezonie będzie mi to przeszkadzało, to mam w zanadrzu Ravenous lite. Mają jakieś 4mm dropu, ale da się biegać.
Ale jak już się to uda, to jest dopiero biegstrasb pisze:... w ZENkach po lodzie ... wyluzować się trudno.
? raczej przeszkadzająca biegać ze śródstopia.wave prawie do palcow, czyli do biegania ze srodstopia
Albo za mocno szurasz butami po asfalcie (technika), albo przez tą plastikową wkładkę nie czujesz, co się dzieje podczas biegu (czyli raczej przeszkadza w biegu). Stawiam na jedno i drugie. Pierwszego nie naprawisz bez zmiany drugiego.Wszystko peknie tylko jeden problem: Na mokrym asfalcie slizgaja sie troche zamocno.
W którymś wątku już to było: zestaw do regeneracji butów wspinaczkowych. Ale problemu z plastikiem wave w podeszwie to nie rozwiąże, a swoje kosztuje.Podeszwa ma zaduzo tej twardej gumy- i tu pytanko, czy nie moznaby
ja w paru miejscach zeszlifowac i wkleic inna , taka co ma lepsza przyczepnosc.
Jakieś inne buty do biegania, a obecne do prac w ogrodzie.Bylyby jakies propozycje?- w tej chwili nie wyobrazam sobie , zeby w tych butach
poleciec tepo!