kosz
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam,
r
do sprzedania używany Garmian 310XT ,stan bardzo dobry , bateria świetnie trzyma ( formatowana ) .
Sprzęt jest na gwarancji , kupiony z azymutu także ma jeszcze prawie 2 lata gwarancji.
Zestaw bez czujnika tętna - nie brałem bo nie używam.
pozdr
r
do sprzedania używany Garmian 310XT ,stan bardzo dobry , bateria świetnie trzyma ( formatowana ) .
Sprzęt jest na gwarancji , kupiony z azymutu także ma jeszcze prawie 2 lata gwarancji.
Zestaw bez czujnika tętna - nie brałem bo nie używam.
pozdr
Ostatnio zmieniony 12 paź 2013, 11:05 przez marius-p, łącznie zmieniany 1 raz.
- prorok
- Zaprawiony W Bojach
-
- Stary Wyga
hop i cena spada do 750 zł z kurierem w cenie
- tomasir
- Zaprawiony W Bojach
A całym szacunkiem - ale nowy Z paskiem kosztuje na amazonie UK wraz z dostawą do Polski 185 funtów, czyli ok 900 zł.prorok pisze:nowy bez czujnika kosztuje od 945
http://www.skapiec.pl/site/cat/2289/comp/648499
proponuję 400 zł.
http://www.amazon.co.uk/Garmin-Forerunn ... min+310+xt
zgodnie z naturą!
-
- Stary Wyga
To nad czym się zastanawiasz , zamawiaj ?
Tylko jak zamiast zegarka dostaniesz cegłę lub za miesiąc przyjdzie wezwanie do zapłaty z Urzędu Celnego to pomyślisz że mogłem kupić na miejscu ..
Mój zegarek jest w stanie idealnym , na gwarancji i w ciągu doby masz go na ręku.
Pozdrawiam
Tylko jak zamiast zegarka dostaniesz cegłę lub za miesiąc przyjdzie wezwanie do zapłaty z Urzędu Celnego to pomyślisz że mogłem kupić na miejscu ..
Mój zegarek jest w stanie idealnym , na gwarancji i w ciągu doby masz go na ręku.
Pozdrawiam
-
- Rozgrzewający Się
Z tą cegłą to lekka przesada
Właśnie kupiłem przez ebay Timexa za którego w Polsce chcą między 800-1000 zł.
Kupiłem go za 370 zł do tego urząd celny doliczył 23% VAT i swoje opłaty co wyniosło 84 zł
Całkowity koszt 454 zł. Kwotę tą (84 zł) zapłaciłem na poczcie, nigdzie specjalnie nie jeździłem.
Zegarek dotarł od sprzedawcy z USA do mnie w ciągu 9 dni w tym były 2 wolne. Celnicy wypełnili papiery w ciągu 1 dnia, musiałem im tylko dosłać potwierdzenie zakupu z kwotą z ebay, to wszystko.

Właśnie kupiłem przez ebay Timexa za którego w Polsce chcą między 800-1000 zł.
Kupiłem go za 370 zł do tego urząd celny doliczył 23% VAT i swoje opłaty co wyniosło 84 zł

Całkowity koszt 454 zł. Kwotę tą (84 zł) zapłaciłem na poczcie, nigdzie specjalnie nie jeździłem.
Zegarek dotarł od sprzedawcy z USA do mnie w ciągu 9 dni w tym były 2 wolne. Celnicy wypełnili papiery w ciągu 1 dnia, musiałem im tylko dosłać potwierdzenie zakupu z kwotą z ebay, to wszystko.
Ostatnio zmieniony 04 paź 2013, 13:06 przez Marbas, łącznie zmieniany 2 razy.
- tomasir
- Zaprawiony W Bojach
Kolego - odpowiadałem innej osobie.marius-p pisze:To nad czym się zastanawiasz , zamawiaj ?
Pozdrawiam
Poza tym jak już chcesz odpowiedź to proszę: tu dostajesz przesyłkę kurierem - od razu sprawdzasz przy odbiorze i po problemie. W przypadku jakichkolwiek problemów - robisz protokół. A Urząd Celny przy zakupach z Unii? Chyba Ci się coś poplątało ...
zgodnie z naturą!
- prorok
- Zaprawiony W Bojach
Kupiłem nowy 310xt z paskiem do mierzenia tętna za 159.99 funtow, z dostawą wyszło 170 funtów, czyli 858 zł. Sprzedawca amazon.co.uk, dostawa DHL. Renoma amazona znana, cegłę w pudełku to można dostać od sprzedawców na allegro, czy tablicy. Cło w EU? dobry żart.
A mogłeś kolego zarobić 400 zł., a tak zostaniesz tym półtorarocznym zegarkiem.
A mogłeś kolego zarobić 400 zł., a tak zostaniesz tym półtorarocznym zegarkiem.
-
- Stary Wyga
nie chciałem zarabiać a zegarek na pewno się nie zmarnuje
Jestem ciekawy co się stanie jak coś Ci padnie i udasz się do serwisu ..
Czy przyjmą z otwartymi rękami czy też wyślą zagranicę i będzie ze wszystkim pod górkę ..

Jestem ciekawy co się stanie jak coś Ci padnie i udasz się do serwisu ..
Czy przyjmą z otwartymi rękami czy też wyślą zagranicę i będzie ze wszystkim pod górkę ..
- pejot
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:44:44
- Życiówka w maratonie: 3:32:39
- Kontakt:
Panowie, śmieszne są te Wasze próby "załatwienia na cacy" kolegi z zegarkiem na sprzedaż.
Przypominacie trolli z Allegro, którzy potrafią napisać na maila "wezmę za pół ceny, od zaraz, mogę być za chwilę osobiście" jakby to była wygrana na loterii
Sprzedający chce za dużo? To idźcie kupić od kogoś innego i nie psujcie komuś dnia.
Oferta sprzedaży to jest sprawa sprzedającego.
Przypominacie trolli z Allegro, którzy potrafią napisać na maila "wezmę za pół ceny, od zaraz, mogę być za chwilę osobiście" jakby to była wygrana na loterii

Sprzedający chce za dużo? To idźcie kupić od kogoś innego i nie psujcie komuś dnia.
Oferta sprzedaży to jest sprawa sprzedającego.
- gores87
- Zaprawiony W Bojach
- prorok
- Zaprawiony W Bojach
Pejot jest wolny rynek, kolega chciał drogo sprzedać, ją chciałem tanio kupić, to były negocjacje handlowe, nikt go nie nazwał paskarzem, inna sprawa, ze na pw z ofertą kupna nie raczył odpowiadać,