Czy ktoś używał?
http://www.sklepbiegacza.pl/produkt/nik ... _breathe_1
Albo poleca inne buty dla osób, które mają niewielkie, ale jednak, problemy z kolanami?
Nike Dual Fusion
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Biegałem w takich nike przez rok ostrej tyrany i mocnych treningow i powiem szczerz ze są bardzo dobre miekkie wygodne zarówno do chodzenia dziennego jak i do biegania.Lecz pamietaj ze najwazniejsza rzeczą jest aby w nich nie grac np; w koszykowke poniewaz siatka boczna przy podeszwie sie rwie od nagłych ruchów podczas gry .Wiem bo sam tak miałem bo jak konczyłem trening biegowy to zwykle szłem na plac sie porozciągać na placu i zwykle jak juz odpoczeł to grałem z kumplami i sie siatka rwał .Lecz szczerze tez mam ascis gel pulse 3 i powiem ze sa lepsze od nike .Firma Asics jest najlepsza na swiecie poniewaz zajumuje sie tylko sportem I stworzyli ja JAPONCZYCY.
Orginale nike lub asics'y można poznać po tym ze na jezyku buta pisze zwykle np;rozmiar,ile cm itp.Lecz nie to jest wazne tylko to co pisze pod spodem czyli gdzie zostały wyprudukowane Moje nike-Vietna,Indie lecz Asics-Indonesia.
Lecz moze byc roznie.Oto moja opinia.
Pozdrawiam ;D
Orginale nike lub asics'y można poznać po tym ze na jezyku buta pisze zwykle np;rozmiar,ile cm itp.Lecz nie to jest wazne tylko to co pisze pod spodem czyli gdzie zostały wyprudukowane Moje nike-Vietna,Indie lecz Asics-Indonesia.
Pozdrawiam ;D
- radslo1
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:53
- Życiówka w maratonie: 3:21:47
Ja biegałem w jakiejś poprzedniej wersji. Nazywały się Nike Dual Fusion ST2. Zrobiłem w nich około 1400 km. Sprawowały się dobrze. Dosyć elastyczne były. U mnie nic się nie poprzecierało, siateczka dość wytrzymała i nie było żadnych przetarć. Przebiegłem w nich Maraton Warszawski w ubiegłym roku i się sprawdziły.
-
- Rozgrzewający Się
Te buty są całkiem wygodne. Lekko i miękko się biega. W sumie ja dużo nie biegam, tak z 30 minut na dzień to o wytrzymałości niewiele mogę powiedzieć, poza tym, że nie narzekam.
- Ginger
- Stary Wyga
Jakoś od dawna jestem wierna Nike, Asics to dla mnie ciągle terra incognita.bartez197 pisze:Biegałem w takich nike przez rok ostrej tyrany i mocnych treningow i powiem szczerz ze są bardzo dobre miekkie wygodne zarówno do chodzenia dziennego jak i do biegania.Lecz pamietaj ze najwazniejsza rzeczą jest aby w nich nie grac np; w koszykowke poniewaz siatka boczna przy podeszwie sie rwie od nagłych ruchów podczas gry .Wiem bo sam tak miałem bo jak konczyłem trening biegowy to zwykle szłem na plac sie porozciągać na placu i zwykle jak juz odpoczeł to grałem z kumplami i sie siatka rwał .Lecz szczerze tez mam ascis gel pulse 3 i powiem ze sa lepsze od nike .Firma Asics jest najlepsza na swiecie poniewaz zajumuje sie tylko sportem I stworzyli ja JAPONCZYCY.
Pozdrawiam ;D
A jak się sprawdzały w deszczu?
-
- Rozgrzewający Się
Nie polecam , rozkleiły mi się po miesiącyu , może trafiłem na wadliwą partie, ale ja jestem zrażony