Puderniczki NIKE s± OK, ale s³uchawki - istny koszmar.
Temu, kto je zaprojektowa³, kaza³abym je nosiæ do koñca ¿ycia, z kablem obowi±zkowo dyndaj±cym wzd³u¿ pleców.
Bieganie z muzyką.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ja mam tylko pasek na rêkê. Nota bene jest on dla mnie nieprzydatny ze wzglêdu na ma³y obwód ramienia. Opaska siê zsuwa.
Noszê wiêc puderniczkê w kieszeni kurtki - jest tak lekka, ¿e prawie niewyczuwalna.
Noszê wiêc puderniczkê w kieszeni kurtki - jest tak lekka, ¿e prawie niewyczuwalna.
-
- Zaprawiony W Bojach
radyjko tak, ale minidriver musi mieć jakieś umocowanie, tym bardziej mnie dziwi, że nie sprzedają w komplecie. Do inych mp3 te paski sie nie nadaja bo nie ma jak przyczepić, one nie mają żadnych zaczepów tylko takie oponki w które się wpycha, dlatego wymiery i ksztalt muszą byc identyczne a to jest niemożliwe, zreszta to jest genialany pomysł nawet Rio ten ww. najnowszy model, ma tylko takie plastikowe zaczepy które pękają. Wiadomo że my nie słuchamy muzyki tylko jej używamy podczas biegów, dlatego potrzebujemy wyczynowego sprzętu - poza nikem nie spotkałem podobnego.Quote: from joycat on 3:43 pm on Oct. 3, 2003
Noszę więc puderniczkę w kieszeni kurtki - jest tak lekka, że prawie niewyczuwalna.
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP[/b][/url] m/f
-
- Zaprawiony W Bojach
Ostatnio próbuje serię ifp iRiver'a, mój model ifp 180T

ma 128mb + tuner i dyktafon, kosztował mnie w US tylko 95$ (a w EU widziałem po 160 Eur), dość masywnie zbudowany (metal/tworzywo), w Polsce znalazłem jeszcze opaskę na rękę i futerał

więc chyba będzie można biegać.
Koszt mniejszy od nike'a psa 128 (ma tylko mp3 player), za niego dałem 131$
(Edited by ArthurP at 5:26 pm on Oct. 11, 2003)
ma 128mb + tuner i dyktafon, kosztował mnie w US tylko 95$ (a w EU widziałem po 160 Eur), dość masywnie zbudowany (metal/tworzywo), w Polsce znalazłem jeszcze opaskę na rękę i futerał

więc chyba będzie można biegać.
Koszt mniejszy od nike'a psa 128 (ma tylko mp3 player), za niego dałem 131$

(Edited by ArthurP at 5:26 pm on Oct. 11, 2003)
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP[/b][/url] m/f