Magellan echo - nowy smartzegar

golin
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Magellan właśnie zaprezentował nowy zegarek - Magellan echo, czyli sportowy zegarek, który łączy się ze smartphonem. Więcej info tutaj: http://www.magellangps.com/Echo
Co o nim myślicie? ;)
PKO
Awatar użytkownika
whitemamba
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Fajny bajer ze względu na czas działania, ale osobiście nie widzę zastosowania.Po co kupować zegarek za 150-200 USD gdy i tak trzeba ze sobą smartphona targać?:)
Zmiana kodu 3 z przodu:)
10km- 39.04 @3:54 pace
HM- 1:29:03 in progress
M- 3:14:12 in progress
yaro1986
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

I na chwile obecna tym smartphonem musi byc iphone czyli tez nie koniecznie najtansza opcja. Zegarek ladnie sie prezentuje ale jak na wyswietlacz danych do telefonu to jest za drogi, bo za ta cene a nawet taniej mozna kupic juz zegarek z gps.
Awatar użytkownika
Remus
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 30:28
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Awatar użytkownika
spartanasg
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

za 650PLN kupłem Garmina Forerunner 110 (z GPS), a to 200 dolców właśnie. Moim zdaniem zbędny gadżet. :bleble:
Awatar użytkownika
lukmaj
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 46:00
Życiówka w maratonie: 3:42:00

Nieprzeczytany post

jak dla mnie, osoby zawsze biegającej z telefonem, to super pomysł ale jak to zawsze na początku bywa, może być słabo z realizacją. Ideałem dla mnie byłby telefon głęboko w kieszeni lub nerce, słuchawki na uszach i zegarek jako wyświetlacz danych i pilot do zmiany muzyki i opcji w telefonie. Jeśli to będzie dopracowane, to odpada cały problem z żywotnością baterii zegarka, bo GPS będzie zżerał baterię telefonu, odpadnie koszmar grzebania po kieszeniach gdy skończy się muzyka lub zachce mi się podejrzeć jak wygląda dotychczasowy trening. Jeśli choć 3/4 powyższych funkcji będzie działać na każdym Androidzie to będzie to rozwiązanie dla mnie ;-)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ