przyłączam się do opinii że dla autorki wątku najlepszy będzie Garmin 210 (w promocji z paskiem HR za 699 w Decathlonie)
owszem, nie ma wibracji (tylko alarm dźwiękowy).. i nie ma możliwości stałego podświetlenia.. ale przecież nie jest to istotne dla wszystkich.. proponuję żeby autorka wątku przeczytała sobie dokładniejszą recenzję (najlepsza jest u DCrainmakera, ale po angielsku).. ew. wypisała sobie na kartce w punktach to co powinien dany zegarek umożliwiać.. moja koleżanka niedawno kupiła właśnie 210 i jest zachwycona, mówi że na jej potrzeby to aż za dobry.. ma guziki, a koleżanka nie lubi ekranów dotykowych, wibracji nie potrzebuje, stałego podświetlenia również itp.. ja sam co prawda używam 610 ale gdybym wybierał coś do 1000 to z pewnością byłby to 210..
Prosty GPS jakiego szukam
- harti
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- tomasir
- Zaprawiony W Bojach
harti - problem oświetlenia jest dla mnie śmieszny, bo to tylko i wyłącznie kwestia oprogramowania, żadna specjalna trudność byłoby to dodać - aż skrobnę do Garmina w wolnej chwili, w końcu autolapy tak właśnie dodali.
a tak przy okazji mógłby ktoś z Was w 210 sprawdzić czy w trakcie treningu jak przyciśnie light to się światełko pojawi, a jeśli tak - to na którym ekranie menu. U mnie niestety pomimo, że oświetlenie normalnie działa - w biegu już nie udaje się.
a tak przy okazji mógłby ktoś z Was w 210 sprawdzić czy w trakcie treningu jak przyciśnie light to się światełko pojawi, a jeśli tak - to na którym ekranie menu. U mnie niestety pomimo, że oświetlenie normalnie działa - w biegu już nie udaje się.
zgodnie z naturą!
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Moze mi doradzicie , moge kupic motorole motoactv lub tego garmina 220, motorola ~300zl a garmin 699. Co lepsze?
-
- Zaprawiony W Bojach
Działa na każdym ekranie. Wciskam, świeci, po chwili gaśnie.tomasir pisze:a tak przy okazji mógłby ktoś z Was w 210 sprawdzić czy w trakcie treningu jak przyciśnie light to się światełko pojawi, a jeśli tak - to na którym ekranie menu. U mnie niestety pomimo, że oświetlenie normalnie działa - w biegu już nie udaje się.
A jeśli są jeszcze jakieś pytania o tego garmina z chęcią odpowiem (albo sprawdzę i odpowiem).