Jak biegać żeby spalić tłuszcz ?
- kejt7
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
efekt wypychania to jest skutek słabych mięśni brzucha. to naturalne, że gdy jelita zaczynają pracować w ciągu dnia to tam się gromadzą gazy i wszystko zwiększa objętość. jednak w miarę mocne mięśnie w tej okolicy powinny to trzymać. jak masz słabe- to Ci wypycha. wiem, bo mam to samo. nastawiłam się teraz na wzmacnianie mięśni od bioder w górę. miewam też na przykład przy dłuższych wybieganiach dziwne bóle barków albo lekkie skurcze w tych okolicach. trzeba wzmacniać. co zrobić:)))
- 1x2lupus
- Wyga
RakuPL pisze:dieta mi nie potrzebna bo jeszcze w styczniu ważyłem 82 kilogramyi może to jest też z tego że za szybko schudłem ?
Moim zdaniem tymbardziej Ci potrzebna dobra dieta.
- Michał Skoczyński
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
Zdecydowanie dieta jest Ci potrzebna.Dieta (z stgr. δίαιτα diaita – "styl życia"[1]) – sposób odżywiania. Często używane w stosunku do diet odchudzających.

Ćwicz mięśnie brzucha i rób jakieś ćwiczenia ogólnorozwojowe.
-
- Wyga
ja do niedawna miałam podobny problem: rano brzuch płaski, w ciągu dnia coraz większy, wieczorem jak ja to nazywam "ciążowy". A nie były to wzdęcia. Poszłam do lekarza i okazało się, że to nietolerancja na gluten. Stosuję dietę o niskim indeksie glikemicznym i nie jem produktów glutenowych i teraz mam płaski brzuch cały czas. Może warto na to też zwrócić uwagę? Często alergie i nietolerancje pokarmowe się właśnie tak objawiają. Mój narzeczony jest uczulony na paprykę i czasami jak gdzieś niechcący nawet niewielką ilość zje to ma od razu wielki brzuch.
-
- Zaprawiony W Bojach
Ciekawy artykuł o wykorzystaniu zasobów tłuszczu w sportach wytrzymamałościowych http://triathlete-europe.competitor.com ... -your-fuel