Asics Gel Chart

puciol
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam wszystkich.
Szukam informacji o butach Chart firmy Asics - niestety sam nic nie znalazłem z wyjątkiem zdjęcia :)

Obrazek

Cena kusząca bo 200 zł

Przymierzałem i pasują dość fajnie - jeśli można to stwierdzić po 2 minutach stojąc na dywanie w sklepie :)

Biegam po betonie, 75kg, neutralny/supinujący do tej pory w ekidenach 75 teraz chciałbym coś lepszego, ale czy te "tanie" firmowe to rzeczywiście coś lepszego :niewiem: ?

Dzięki
PKO
thomekh
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Czym się objawia te lepszość w butach? :lalala:
Jak wygodne i nie uciskają palców to kupuj, bo tylko to się liczy.
puciol
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Czym objawia się lepszość w butach tego nie wiem bo ich nie produkuje, jednak wątpie że wszystkie modele i marki są identyczne zarówno te za 50 jak i 500 pln ? :)

Po ekidenach mam co jakiś czas odciski i bóle łydek przy większych dystansach (chociaż tu nie wiem czy to wina butów) więc chce spróbować coś innego - lepszego w moim przypadku.

Bardziej chciałem zapytać czy ktoś miał do czynienia z tym modelem bo to chyba jakieś buty widmo zero informacji.

Może zapytam inaczej:
Mam dośc wąską stope i wysokie podbicie - co za tym idzie zawsze problem z odciskami pod dużym palcem, całe lata biegałem w halówkach :spoko: bo ostro grałem w piłe, więc teraz każde buty w sklepie przy mierzeniu są super komfortowe i wygodne.
Porady sklepowe odpadają bo pod ręką tylko Intersport i Dec - dodatkowo zagraniczny.

Czytałem forum ale głowa boli :)

Ktoś ma podobną przypadłość i coś doradzi - bo chyba nie jestem aż tak unikatowy ? :)
Jeśli nie to wybór padnie na ten model ew joma marathon 4000 - bo jak popłyne to nie za głęboką kase :)

ps dzięki thomekh za odp
thomekh
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

W Jomach biega cała hiszpańska elita. Skoro masz dec i inter pod ręką to nic tylko przymierzać i brać co najwygodniejsze :oczko:
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ