Pierwsze buty na twarde podłoże

Nuna
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

dziekuje za odpowiedzi.
W takim ukladzie zapisuje sie jak najszybciej do ortopedy na prześwietlenie i na badania oraz pójdę do sklepu biegowego i poprzymierzam buty i dopiero wtedy zamówię konkretne buty w internecie ;)
A gdzie najlepiej udać się w Warszawie do sklepu? Gdzie bede mogła poprzymierzać i nikt nie bedzie się krzywo patrzył że niezdecydowana? ;)
PKO
Awatar użytkownika
dirtybutclean
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Intersportu. Do każdego specjalistycznego innego moim zdaniem to czysta nieprzyzwoitość. Fachowość kosztować musi zwłaszcza że za badanie przy zakupie się nie płaci. A można pobiegać na bieżni w kilku a nawet kilkunastu parach i naprawdę dobrać odpowiednie. A następna kupić w internecie :-) Mo chyba że Cię ujmie tak atmosfera ze wrocisz:-) po za tym nie musisz od razu kupować najnowszych z kolekcji. Często są modele z zeszłego roku w fajnych cenach. Pozdrawiam.
hassy
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Mam podobne zdanie co dirtybutclean. Przyzwoitość sugerowałaby nagrodzić fajny sklep za to, że jest fajnym sklepem, ma kompetentnych ludzi (których szkoli), że można przymierzyć, o rabacik się uroczo uśmiechnąć (przecież oni też wiedzą, że konkurują z netem), w razie czego łatwo zamienić bez odsyłania i korowodów... To wszystko kosztuje. Lojalność klientów pomaga istnieć fajnym sklepom i zachować ich fajność. Jeśli ich wytnie netowa konkurencja i zostanie nam net i duże sieciówki to przecież strzelimy sobie w stopę.

Druga sprawa: wiele takich sklepów przecież sprzedaje przez sieć. No ale będziesz szukać w ceneo czegoś trochę tańszego, dopłacać za przesyłkę itd. itd.? Daj spokój :) Mam sklep, który lubię, ale nie podałem nazwy bo po pierwsze to kryptoreklama a po drugie ponieważ ich lubię nie chciałem aby za moją przyczyną stali się ofiarą schematu "u nich pogadam, poradzę się, przymierzę, a kupię w sieci". Więc wybacz... :)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ