buty na wiosenny maraton?
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 39:50
- Życiówka w maratonie: 03:11:50
no właśnie a Ja zapytam jeżeli chodzi o buty do biegania codziennego na spokojne wybiegania do tej pory jak juz pisałem biegam w NB 1064 czy dobrym pomysłem jest zmieniać i szukać innych myślałem o nike free na przykład co myslicie?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Myślę, i ktoś już tu wcześniej pisał to samo, że powinieneś je przymierzyć i jeśli będziesz się w nich dobrze czuł, to możesz je kupić.
Dodatkowo myślę, że nie ma co się rozczulać nad rzekomymi właściwościami butów, mającymi zapobiegać kontuzjom. Zamiast tego lepiej popracować nad sobą.
Dodatkowo myślę, że nie ma co się rozczulać nad rzekomymi właściwościami butów, mającymi zapobiegać kontuzjom. Zamiast tego lepiej popracować nad sobą.
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
- Norman_PL
- Dyskutant
wiem które możesz wybrać wiosenne buty na maraton są to Nike LUNARECLIPSE+ 2
Są bardzo dobre pod wygląd jak i też w praktyce POLECAM!
tutaj znajdziesz inforamcje https://treningbiegacza.pl/sprzet/recen ... ia-testera
Są bardzo dobre pod wygląd jak i też w praktyce POLECAM!
tutaj znajdziesz inforamcje https://treningbiegacza.pl/sprzet/recen ... ia-testera
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Siema! Kliknij **Lubię To** Na FanPage http://www.facebook.com/portal.Bieganie
-
- Rozgrzewający Się
a co sądzicie o tych modelach : BROOKS-T7-RACER. : BROOKS RACER ST 5 ????????
-
- Zaprawiony W Bojach
T7 to typowe startówki. Myśle, że maksymalnie na półmaraton, a bezpieczniej do dyszki. Co do tegu drugiego to nie znam nikogo co w nich biega ale wydają się dużo rozsądniejsze na maraton niż T7.kalachim71 pisze:a co sądzicie o tych modelach : BROOKS-T7-RACER. : BROOKS RACER ST 5 ????????
-
- Zaprawiony W Bojach
Tak myślałem. Z tymi MV2 to od początku mam przypuszczenia, że poświęcili zbyt dużo z, jak to oni nazywają, technologii, żeby uzyskać niską masę butów. A czy podczas biegania w Motion też palce są "zawieszone w powietrzu", czyli de facto nie używa się całej stopy?Svolken pisze:Newton MotionKangoor5 pisze:Z ciekawości zapytam, w którym modelu? Ja mam doświadczenia tylko z MV2.
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
- Svolken
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:08
- Życiówka w maratonie: 3:51:50
Trudne pytanie; nawet się nad tym nie zastanawiałem, ponieważ bardzo dobrze mi się w nich biega, a zrobiły już 1200km i lecimy dalej
Te łuzy pod stopą już się mocny ścięły, ale cały czas jest dobrze.

-
- Rozgrzewający Się
może jeszcze ktoś ma jakieś propozycje poza wymienionymi jeśli chodzi o buty??????????????