Buty z Lidla

Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

trochę się już pogubiłem w wątkach lidlowych, potwierdzam jednak, że są dość duże różnice między kolekcjami - pewnie dostawcy się zmieniają, stąd czasem ciuchy są dobre czasem beznadziejne, podobnie z butami. ja trafiłem na dobre buty i kiepską koszulkę. nie ma reguły.
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
PKO
tomky
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Jestem ciekawy, czy da się bez większych szkód dla obuwia usunąć bardzo sztywny zapiętek w tych butach.
Mam model z zeszłego roku i bardzo mi drażni ścięgno w prawej nodze.

Ktoś kroił te butki? :)
Awatar użytkownika
yacool
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

tomky
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Dzięki Yacool; moje buty są niestety trochę inne - taki biało-niebiesko-czarny model, który ma prawie cały zagumowany tył i w środku zapiętka pewnie też coś siedzi. Chyba na razie poprzestanę na rozcięciu najbardziej zagiętej, górnej części zapiętka.
Pod względem wygody, to jednak najtańsze Kalenji przeważają.

Przy okazji, w tym roku widziałem w Biedronce całkiem fajne adidaski za 25zł. - z mięciutkim zapiętkiem i wyginającą się minimalistyczną podeszwą - bardzo mi się podobały. Niestety but był ciasny z przodu, a ja mam tam girę dobrze rozbudowaną, tak więc z żalem musiałem odpuścić.
Kangoor5
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Buty z Lidla w ostatnich latach zostały obudowane w niepotrzebne "systemy" i przybrały na masie.
Dzisiaj w Kauflandzie zobaczyłem "buty sportowe" za 40 PLN. Wygląd cholewki nie nadąża za najnowszymi trendami, ale za to w podeszwie sama pianka + guma bieżnika :taktak:
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Awatar użytkownika
pasikonik
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 00:45:22
Życiówka w maratonie: 03:25:40

Nieprzeczytany post

Kangoor5 pisze:Buty z Lidla w ostatnich latach zostały obudowane w niepotrzebne "systemy" i przybrały na masie.
Zważyłem but z ostatniej dostawy w Lidlu. Rozmiar 42 (długość wkładki odpowiada rozmiarowi 43) waży 275g.
Kangoor5
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Obiektywnie może nie są aż tak ciężkie, jak mi się wydawały te z zeszłorocznej serii. Ale dla kogoś, kto biega w odchudzonych Kalenji, wszystko co weźmie do ręki wydaje się ciężkie ;-)
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ