jaki polecacie woreczek chłodzący na kolana itp po bieganiu
- marcinostrowiec
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
jaki polecacie woreczek chłodzący na kolana itp po bieganiu np nr aukcji allegro oferta nr 3030413896 Wkład żelowy chłodzący 600g woreczek EZETIL 5174, firma konkretny model ?
Moje wpisy, moje doświadczenie, każdy jest indywidualnym przypadkiem, ale prawidłowości występują
Forumowym nauczycielom gramatyki ortografii oraz stylu mówie zdecydowane NIE
Forumowym nauczycielom gramatyki ortografii oraz stylu mówie zdecydowane NIE
-
- Zaprawiony W Bojach
Ja używałem Nexcare ColdHot Maxi firmy 3M (adres z Neuss, Germany, więc może nawet tam produkowany). Może służyć jako pakiet chłodzący albo rozgrzewający (można podgrzać w mikrofali). Dość spory: po rozpłaszczeniu ok. 19x27 cm, dzięki czemu można go trochę owinąć na kolanie a nie tylko przyłożyć na małym obszarze. Nie piszą ile waży i nie mam jak sprawdzić, ale też na oko powyżej pół kilo. Plastikowa folia całkiem wytrzymała. Kupiłem w klinice, w której miałem rehab, jak przez mgłę pamiętam, że za coś w okolicach 50 PLN, ale mogę się mylić. Polecam
- Marietto
- Stary Wyga
Weź ubij jelenia, ściągnij skórę, odnajdź worek, dokładnie obetnij z kłaków, pośliń i odwróć na lewą stronę, następnie susz dwa tygodnie w południowym słońcu, potem zabejcuj borsuczym smalcem (uprzednio borsuka również trzeba zabić, ściągnąć skórę itd...) i możesz napełnić lodem z Antarktydy. Tak poważnie to zamroź lód w pojemniczkach do drinków, wsyp do mocnej reklamówki i zalej wodą zimna tak żeby przykrył kostki lodu, następnie zawiąż reklamówkę. Przykładaj na zranione miejsce i masz najlepszą terapię zimnoleczniczą na świecie...