Brubeck - rozmiarówka

tanhauser
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Czy ktoś z szanownych forumowiczów może mi pomóc? Chcę kupić komplet bielizny termoaktywnej Brubecka z serii Extreme Merino i według tego co napisał na stronie producent.... nie ma dla mnie rozmiaru :niewiem:
Obwód klatki piersiowej jaki najcześciej kupuje to 120 cm. I generalnie są to ciuchy w rozmiarze L lub XL.
Natomiast rozmiarówka Brubecka jest chyba z kosmosu - u nich L to 100 cm, a XL to 106 cm w klatce piersiowej. Coś maławo moim zadaniem.
Mierzyłem ostanio komplet Crafta i XL-ka leżała idealnie. No i mam teraz zagwozdkę. :chlip:
Walczyliśmy jak lwy, padaliśmy jak muchy.
Obrazek
PKO
Awatar użytkownika
herson
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

olej brubecka, moim zdaniem, stosunek cena-jakość, jest mocno zawyżony
są tańsze marki, również polskie, równie dobre jakościowo, a zdecydowanie tańsze
Craft oczywiście klasa światowa, ale kosztuje odpowiednio do jakości
Awatar użytkownika
szfagir
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:49:19
Życiówka w maratonie: 04:42:57
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Decyzja należy do Ciebie, ale ja osobiście jestem bardzo zadowolony z Brubecka. Rozmiarówka jest jakaś przesadzona - przynajmniej jeśsli chodzi o spodnie.
saper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Brubeck jest dostępny w sklepach "Alpinus" oraz "Go Sportach". Jak masz jakiś w pobliżu to się przejedź i sobie przymierz. Ja także cenię Brubecka. Wg mnie lepszy od Crafta.
tanhauser
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Dzięki za informację. Kupiłem wczoraj zestaw bielizny HiMountain Dynamic w promocji. Brubecka niestety nie mieli. Dziś pierwsze testy :bum:
Walczyliśmy jak lwy, padaliśmy jak muchy.
Obrazek
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ