I tu moje pytanko, na co wymienić te szmaciane buty? Pieniędzy za bardzo oszczędzać nie chcę, przepłacać również, w około wpadły mi -> ASICS GEL GT-2170 http://www.sklepbiegacza.pl/produkt/asics_gel_gt-2167 , Tanie nie są ale trochę mi posłużą, a na butach do biegania nie chce za bardzo oszczędzać.
Niestety nie mam pojęcia jaką mam stopę, biorąc pod uwagę że zrobiłem coś koło 1 tysiąca km na tych szmacianych butach to pewnie neutralna, przy odbiciu stopy w wodzie też niczego zbytnio nie widzę, zależnie od tego jaki napór dam na nogę. Więc nie mam pojęcia jaką mam stopę, a jestem z Jarosławia (Koło Rzeszowa) więc nijak mogę sprawdzić jaką mam nogę

Poza tym trenuje crossfit i można powiedzieć że bieganie i pływanie jest jakby do niego podporządkowane (wszystko po to by jak najsprawniejszym, co przyda mi się podczas rekrutacji i testu sprawnościowego przy dostawaniu się do WSOWL, Crossfit do tego najlepiej pasuje).
Największe forum z osobami do biegania więc liczę że dostanę kilka ważnych rad i opinii o tych butach, a nie zostanę olany i wystawiony na pastwę losu amatorom którzy mi nic nie doradzą. Z góry dziękuje za pomoc, i proszę o nią bo zapewne jest tu wiele osób które na temat biegania się zna;)
Pozdrawiam;)