Nike LunarGlide +4 vs Adidas SuperNova Glide 4

Awatar użytkownika
LAY
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ja miałem lunarglide +3 i zastąpiłem je oczywiście kolejną edycją czyli +4.
Dla mnie rewelacja, +3 niezniszczalne i wciąż biegam w nich od czasu do czasu.
W "czwórkach" poleciałem maraton i biegam w nich na co dzień.

W "trójkach" czy "czwórkach" mógłbym biegać zawsze i wszędzie, skrojone dla mnie! (choć w +4 chyba zaniżona rozmiarówka odrobinkę).

Pozdrawiam!
PKO
Awatar użytkownika
Przemekimaraton
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 47:33

Nieprzeczytany post

Jeśli ktoś chciałby się zapoznać z krótką recenzją Nike Lunarglide+ 4 to zapraszam:

http://przemekimaraton.wordpress.com/20 ... e-wrazenia (wrażenia spisane na początku testów)

http://przemekimaraton.wordpress.com/20 ... -po-120-km (wrażenia spisane po paru miesiącach)

Może moje uwagi pomogą w wyborze.
Yassith
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 48:15

Nieprzeczytany post

Opinia po tygodniu (ekwiwalent tych 120km) biegania - IMHO troche malo aby ocenic obuwie z perspektywy eksploatacyjnej.
gr2egor2
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Niemniej można już komentować bo pewne rzeczy widać już od początku a z upływem czasu i kilometrów dojdą inne. :-) sam biegam w lunarach i podpisuje się pod recenzja obiema nogami
doprzodu
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Qba Krause pisze:wszystkie buty, które wymieniłeś to buty cięzkie, mocno amortyzowane i z dużą iloscią systemów - przy kontroli pronacji często bywa tak, że jeden but leży a drugi nie chce :)
Lunarglide to but z podobnej kategorii jak Twoje dotychczasowe- z tym, że kontrola pronacji ma się odbywać nie za pomoca plastikowych usztywnień tylko dzięki odpowiednim właściwościom zastosowanej pianki. wg mnie jest duża szansa, że te buty będa dla ciebie wygodne. jeżeli boli cie paluch i stopa od wewnętrznej strony, może to oznaczać, że elementy kontrolujące pronację wywierają mocny nacisk na stopę. w Lunarach powinien być on stosunkowo nieduży.
Co ty piszesz-jakie ciezkie-piszesz wszedzie swje oorady a moze poprostu zaloz buty i biegaj a potem sie wypowiadaj-mielesz i mielesz i wszedzie wciskasz komenty o rzeczach o ktorych nie masz pojecia
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ