Warzywa i owoce po treningu
- Apex
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Klosiu, mam 32 lata. I to że nie dbam o dietę nie znaczy że jem śmieci fast food czy 3 razy w tygodniu tłustą golonke. Nie, nie. Jem to co mi smakuje i w umiarze. Tylko tyle. A ruch miałem zawsze, bo rower zawsze mi towarzyszył, więc może to trochę podciaga moje wyniki zdrowotne, nie wiem.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:21
No i masz pojechane u klosia bo on wlasnie glownie je tluste rzeczy typu golonka i chudnieApex pisze:Klosiu, mam 32 lata. I to że nie dbam o dietę nie znaczy że jem śmieci fast food czy 3 razy w tygodniu tłustą golonke. Nie, nie. Jem to co mi smakuje i w umiarze. Tylko tyle. A ruch miałem zawsze, bo rower zawsze mi towarzyszył, więc może to trochę podciaga moje wyniki zdrowotne, nie wiem.

Ostatnio zmieniony 15 lis 2012, 22:44 przez fantom, łącznie zmieniany 1 raz.
- klosiu
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 43:40
To tylko w Polsce jak na razie rzadko się bada skład produktów i lepi kary nieuczciwym wytwórcom. U nas jest pod tym względem wolna amerykanka, ale przez to jesteśmy twardsi
. W końcu cała Polska przez lata szamała sól do posypywania jezdni i żyje, a w takiej Francji połowa ludności by umarła
.
fantom --> akurat golonki nie lubię za bardzo

fantom --> akurat golonki nie lubię za bardzo

The faster you are, the slower life goes by.
-
- Zaprawiony W Bojach
pragnę donieść, że mleko kokosowe wymiata smakowo 

- AvantaR
- Wyga
- Życiówka na 10k: 39m:54s
- Życiówka w maratonie: 3g:28m:16s
- Kontakt:
Aż tak? No to będę musiał chyba spróbowaćQba Krause pisze:pragnę donieść, że mleko kokosowe wymiata smakowo

Ile kosztują wiórki kokosowe? Bo przyznam szczerze - jeszcze nigdy nie kupowałem.
-
- Zaprawiony W Bojach
w biedronce 2,40 za 200g. po odsączeniu masy wyszło jakieś 400ml mleczka, masę zachowałem bo czuję, że przynajmniej raz jeszcze da się ją wycisnąć.
- prorok
- Zaprawiony W Bojach
Cieszę się, że smakuje, spróbuj jeszcze koktajl z bananem, kiwi i awokado, może być z normalnym mlekiem,
dzisiaj kurier przywiózł parowar i zaczynam przygodę z gotowaniem na parze,
dzisiaj kurier przywiózł parowar i zaczynam przygodę z gotowaniem na parze,
- prorok
- Zaprawiony W Bojach
No tak, ale kupując niby niepotrzebne gadżety zwiększasz konsumpcję i przez to napedzasz gospodarkę, dzieki czemu masz swój udział w zmniejszeniu bezrobocia, niestety nie w Polsce, a np. w Bangladeszu.
- Cintra
- Wyga
- Życiówka na 10k: 54:41
prorok to o czym piszesz zawsze kojarzy mi się z mitem zbitej szyby. Równie dobrze możesz kupić potrzebny gadżet, a oprócz gospodarki zyskasz również Ty 

-
- Zaprawiony W Bojach
prorok - parowar to genialna sprawa; świetnie jest jeść chrupkie smaczne warzywa, smaczne ich naturalnym smakiem, których nie trzeba wcale doprawiać, ani szczypty soli. podobnie z kurczakiem - tu jakieś zioła, owszem, ale zero soli 
no i włączasz, idziesz w p...u, pół godziny później obiad gotowy
a awokado nie znoszę
drugie tłoczenie z porcji wiórków właśnie odsączyłem i wypiję kakauko do kolacji

no i włączasz, idziesz w p...u, pół godziny później obiad gotowy

a awokado nie znoszę

drugie tłoczenie z porcji wiórków właśnie odsączyłem i wypiję kakauko do kolacji