Odzież do biegania mało znanych marek - Crane, Shamp, TCM...

yaro1986
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

To ze sa tez do narciarstwa biegowego nie powinno przeszkadzac. Sam mam jakies tanie bez firmowe spodnie na biegowki w ktorych tez biegam normalnie, tak samo jak ganiam na biegowkach w spodniach biegowych. Wiekszych roznic nie ma, chyba ze moze w jakis super wyspecjalizowanych modelach, ale i wtedy znacznych roznic bym sie nie spodziewal (nie liczac modeli do turystyki na biegowkach bo to juz podchodzi pod odziez trekingowa).
PKO
Awatar użytkownika
pepek
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Nie orientuję się zupełnie w odzieży do biegów narciarskich więc myślałem, że są to spodnie typu "do wszystkiego, czyli do...". Ale kupiłem je i jestem w sumie z nich zadowolony. Przód mają z nieprzemakalnej i nieprzewiewnej tkaniny podobnej trochę do ortalionu, natomiast tył jak normalne legginsy z lycry. Trochę zimno w tyłek jak wieje, ale ogólnie sprawują się dobrze.
Awatar użytkownika
typol
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Sporo ciuchów biegowych znalazłem w H&M - jako marka biegowa mało znana firma. Akurat w Bielsku-Białej mają wyprzedaż z cenami, jakich jeszcze nie widziałem. W cenie np. spodni biegowych w standardowej cenie 80 zł, kupiłem w sumie: rzeczone spodnie, dwie koszulki z krótkim rękawem, dwie koszulki z długim rękawem, w tym jedną z golfem. Jakościowo rzeczy wydają się być nie gorsze, niż te "niebieskie" z Decathlonu.

PS

Gdyby kogoś interesowały dokładne ceny, to: spodnie, leginsy - 20 zł, koszulki z krótkim rękawem - 10 zł, koszulki z długim rękawem, w tym z suwakiem - 20 zł. Rozmiary góry to S i M, spodni i leginsów - od S do L. Acha, wszystko w kolorze granatowym.
Ostatnio zmieniony 23 sty 2013, 13:32 przez typol, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
det_gittes
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 43:14

Nieprzeczytany post

To prawda, ludzie już w różnych miejscach tu na forum pisali o obniżkach na sportowe rzeczy w H&M, ja też się zaopatrzyłem, ale jeszcze z niczego nie korzystałem, bo zimno. Natomiast taka bluza na suwak pod szyją i z "zaczepem" na kciuki wygląda naprawdę bardzo fajnie, nie mogę się doczekać wypróbowania jej na wiosnę!
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ