JESIEŃ/ZIMA - rękawiczki + czapka
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
powiem tak, podszedłem do sklepu w Pestce po pracy, to był pierwszy dzień sprzedaży stacjonarnej... "ludziów" jak "mrówków" - masakra - więc dużo rzeczy zniknęło z półek. To był wtorek w ubiegłym tygodniu ale ekspedientka poinformowała, że w piątek będzie druga dostawa. Zatem powinno chyba jeszcze być co nieco. Jeśli nie dostaniesz swojego rozmiaru w stacjonarnym to zamów via www. Masz 30 dni na zwrot gdyby coś. Uważaj jednak na rozmarówkę... dziwna jest jak wszystkie niemieckie.
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
- det_gittes
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 43:14
Dzięki za namiar, czyli sprawa z tym sklepem jest świeża - dlatego pewnie wcześniej go nie widziałem
Szkoda jednak, że to nowy sklep, bo takie są zawsze mocno oblegane..

- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
nie nie, być może źle to napisałem
to był pierwszy dzień sprzedaży stacjonarnej tej kolekcji sportowej
bo w tchibo to jest tak, że pierwej przez tydzień sprzedają nowe kolekcje online a dopiero potem rzucają na sklepy stacjonarne
same sklepy Tchibo są już od jakiegoś czasu i zawsze dużo w nich ludzi ale raczej oglądających niż kupujących
Ale przy okazji tej sprzedaży ludzie się jak sępy rzucili, dużo ludzi z przypadku ale też dużo ludzi było widać biegających. Ciuchy Tchibo mają dobrą opinię i są w atrakcyjnych cenach stąd takie zainteresowanie 

"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
- P@weł
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Dzk, Piechu, za namiary..też czytałem wiele razy o Tchibo, ale kojarzyło mi sie to tylko z kofeiną 

P@weł...
Relacje na moim foto-blogu Życie w biegu
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Endo czyli moja aktywność
Fotki z życia wzięte
Cele 2016: 88kg i dobrze się bieganiem bawić...
Relacje na moim foto-blogu Życie w biegu

Forumowy blog
Blogowe komentarze
Endo czyli moja aktywność
Fotki z życia wzięte
Cele 2016: 88kg i dobrze się bieganiem bawić...