Nike Revolution, czy warto na jesień?
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam,
Niedawno dzięki Waszym namowom kupiłem buty Columbia Ravenous Lite. Dziś wpadła mi w rękę gazetka pewnej sieci sklepów( nie wiem czy mogę podawać nazwę?) i w niej są buty Nike Revolution za 149zł.
Warto?
Czy to są dobre buty?
Czy sprawdzą się do biegania jesienią(deszcz?) Pytam bo moje obecne w deszczu sobie średnio radzą zapewne bo idąc rano przez trawę pokrytą rosą mam mokre skarpetki;/
Podaję link do oferty:
http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl ... _30155.htm
Jeśli jednak nie mogę podawać linków to prośba o skasowanie samego linku nie tematu
Niedawno dzięki Waszym namowom kupiłem buty Columbia Ravenous Lite. Dziś wpadła mi w rękę gazetka pewnej sieci sklepów( nie wiem czy mogę podawać nazwę?) i w niej są buty Nike Revolution za 149zł.
Warto?
Czy to są dobre buty?
Czy sprawdzą się do biegania jesienią(deszcz?) Pytam bo moje obecne w deszczu sobie średnio radzą zapewne bo idąc rano przez trawę pokrytą rosą mam mokre skarpetki;/
Podaję link do oferty:
http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl ... _30155.htm
Jeśli jednak nie mogę podawać linków to prośba o skasowanie samego linku nie tematu
-
- Zaprawiony W Bojach
i citius, i revolution to sa niskie, proste modele. tak, nadają się do biegania i tak, cena jest ok.
-
- Zaprawiony W Bojach
no nie znalazłeś bo tu za dużo nie ma co mówić i pisać. myślę, że ciężko będzie znaleźc forumowicza, który akurat ich używał.
nie bardzo wiem tez jakich informacji oczekujesz - zakładam, że jesteś początkujący. jeżeli będą się Tobie podobały i będą wygodne, to bierz. nad czym chcialbyś więcej myśleć?
nie bardzo wiem tez jakich informacji oczekujesz - zakładam, że jesteś początkujący. jeżeli będą się Tobie podobały i będą wygodne, to bierz. nad czym chcialbyś więcej myśleć?
-
- Dyskutant
chciałbym wiedzieć po prostu czy są dobre. Czy może nadają się do biegania równie dobrze co klapki basenowe. Jak ciężko znaleźć o nich opinie i nikt z forumowiczów ich nie miał to może są nic nie warte i szkoda nawet tych 149zł. Tak tylko gdybam, początkujący jestem...
edit: czytając testy moich obecnych butów znalazłem info jak się w nich biega w różnych terenach, jak się sprawują na długich trasach i jak wyglądają po iluś tam set kilometrów. Oraz ogólną ich ocenę na tle innych. O tych nie wiem kompletnie nic.
edit: czytając testy moich obecnych butów znalazłem info jak się w nich biega w różnych terenach, jak się sprawują na długich trasach i jak wyglądają po iluś tam set kilometrów. Oraz ogólną ich ocenę na tle innych. O tych nie wiem kompletnie nic.
-
- Zaprawiony W Bojach
to jest jeden z tzw. "marketowych modeli". większość znanych marek ma takie modele - rzucane są marketów w dużych ilościach, nie mają wymyślnych systemów, materiały czy jakość wykonania mogą być nieco gorsze. buty te z zasady będą dla początkującego biegacza o neutralnym typie biomechanicznym.
nike to porządna firma, buty na pewno nadają się do biegania. dla początkującego jak znalazł. do tego dobrze wyglądają.
osobiście wolę by początkujący kupił takie buty niż Nimbusy, Kayano i inne Vomero - tfu, tfu, zgiń, przepadnij...
nike to porządna firma, buty na pewno nadają się do biegania. dla początkującego jak znalazł. do tego dobrze wyglądają.
osobiście wolę by początkujący kupił takie buty niż Nimbusy, Kayano i inne Vomero - tfu, tfu, zgiń, przepadnij...
-
- Rozgrzewający Się
A ja żeby nie robić bałaganu i nie zakładać tematów mam jeszcze pytanie. Jestem początkujący i biegam obecnie w butach w których gram w tenisa ziemnego (jakiś tani model artengo z decathlonu). Zastanawiałem się nad zakupem Kalenji Ekiden 50, albo Ekiden 75, ale teraz wpadły te Nike
. Będzie pomiędzy nimi jakaś różnica, oprócz lżejszego portfela?

-
- Zaprawiony W Bojach
Nike są ładniejsze 
poza tym niewielka.

poza tym niewielka.
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
j/w
za jedną parę najaczy masz dwie pary ekidenów
za jedną parę najaczy masz dwie pary ekidenów

"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu