Problemy z Garmin Training Center

deepblue
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Mam problem z aplikacją Garmina - przede wszystkim nie mogę usuwać z niej treningów (workouts, nie activities). Kasuję workout, po ponownym uruchomieniu aplikacji jednak trening powraca (nawet bez synchronizacji z zegarkiem, bez połączenia z i-netem,...).
Nie mogę też zsynchronizować stref tętna z zegarkiem, za cholerę się nie przenoszą (reszta profilu, waga itp, przenoszą się bez problemu).
Używam softu w wersji dla Mac OS (Lion). Zegarek Forerunner 610. Firmware najnowszy.
PKO
deepblue
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Gdyby ktoś napotkał podobne problemy - zadzwoniłem na infolinię techniczną Garmina - konsultant powiedział, że to jeden z wielu problemów z aplikacją Garmina, nic się na to nie poradzi - "przecież nie dopiszę Panu kawałka kodu, żeby zaczęło działać poprawnie" ;-)

czyli kupując zegarek za prawie 2tys złotych dostaję z nim niedziałające oprogramowanie, super :-)
tombzd74
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 39:56 min
Życiówka w maratonie: 3.15:46

Nieprzeczytany post

Szkoda że nie znalazłem tego wątku wcześniej, odświeże go troszkę

Posiadam od jakiegoś czasu 310. Jestem rozczarowany i zniesmaczony oprogramowaniem. To jest jakaś masakra. Strona garmin conect działa wolno, a oprogramowanie jest masakryczne, nawet nie idzie Garmin trening center połączyć z garmin conect, masa błędów. Totalna klapa i zlew producenta na klienta mocno zachwiał wizerunkiem tej firmy w moich oczach.

Jestem zły :wrrwrr: :wrrwrr: :wrrwrr:
TomB

HM 1:27:04
M 3:15:46
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ