Biegam po ulicach niestety, czasem zdarzy się jakaś ścieżka na z ziemi i kamyczorów.
Miłej niedzieli

Dziękuję wróżkozoltar7 pisze:Bardzo miękkie to są też podobno Saucony Cortana, można też spróbować ostatnich Saucony Ride 5 (nie wiem jak Ride 5, ale Ride 3 były bardzo miękkimi butami).
Drop w Saucony Kinvara, Cortana, czy Mirage to ok 4mm, drop w Saucony Ride 5 to 8mm.
Buty Saucony z ostatniego (i częściowo przedostatniego) rozdania wyróżnia właśnie ten niestandardowy stosunkowo niski drop (czyli różnica wysokości między piętą a śródstopiem, jakby ktoś nie wiedział.)
Osobiście jednak żywię przekonanie, że Mirage może okazać się dla ciebie dobrym butem... piszę to oczywiście jako wróżka.
Na podstawie czego doszłaś do wniosku, że przyczyną bólu są nieodpowiednie buty? Z Twojego postu wynika, że jakiś czas już je używasz, a teraz nagle zaczęły Ci szkodzić? Zrób sobie kilka dni przerwy od biegania. Jeśli ból nie ustąpi, to raczej rozważ wizytę u fizjoterapeuty albo lekarza zamiast kupowania butów.Dżules pisze:Czasem jak zrobię gwałtowny ruch to w kolano oddaje dźwięk ''łamanego plastiku'' strasznie boli, ale po chwili przechodzi. Z biegania nie zrezygnuję.
tak to brooks gren silence, spełniają każdy z warunkówDżules pisze:Witam, chciałabym się was zapytać o (damskie) buty treningowe. Chciałabym, żeby było miękkie i lekkie i ogarnięte do biegania ze śródstopia. hejhej:
Btw Może warto by było dobrze zdiagnozować ten ból kolana (o ile jeszcze tego nie zrobiłaś).Dżules pisze:Do tej pory biegałam w Saucony grid type a4, ale jednak muszę je odstawić na jakiś czas, gdyż zaczęły boleć mnie kolana przy wybieganiach.