Garmin Forerunner
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 40:29
- Życiówka w maratonie: brak
Witam wszystkich forumowiczów. Nie dawno zacząłem przygodę z bieganiem, przez ten czas biegałem z telefonem, ale jest to bardzo niewygodne. Uzbierałem więc trochę pieniędzy na jakis zegarek. trochę poszperałem w internecie i wszyscy chwalą produkty garmina. Najpotrzebniejsze było by dla mnie: pomiar dystansu, czas , tempo. Zastanawiałem się czy pomiar tętna jest potrzebny i nadal nie wiem, wydaje mi się że nie ? Z racji tegoo że zaczynam biegać jaki zegarek garmina byście mi polecili (dla początkującego) czy garmin 110 mi wystarczy ? słyszałem jeszcze żę Garmin 210 nie pokazuje czasu czy to prawda ? z góry dziękuje za Odpowiedz Pozdrawiam.
- gores87
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- P@weł
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
A ja będę miał i telefon, i FR60, na którego czekam właśnie
..Dotychczas truchtałem z Sigmą i telefonem, ale zachciało mi się do "dzienniczka" w endo dorzucić HR i tu się zrobił kłopot - bo dla początkującego (i ciężkiego), jak ja, podgląd tętna jest na dłoni jest istotny, a teraz - po zmianie opaski na garminową, mam go tylko w telefonie na ramieniu. Dokupiłem więc od kolegi z forum FR60, Sigma pójdzie w odstawkę i będę miał wszystko jak trzeba 

P@weł...
Relacje na moim foto-blogu Życie w biegu
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Endo czyli moja aktywność
Fotki z życia wzięte
Cele 2016: 88kg i dobrze się bieganiem bawić...
Relacje na moim foto-blogu Życie w biegu

Forumowy blog
Blogowe komentarze
Endo czyli moja aktywność
Fotki z życia wzięte
Cele 2016: 88kg i dobrze się bieganiem bawić...