Euro 2012

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 0:39:59
Życiówka w maratonie: 3:28:43

Nieprzeczytany post

wojtek pisze:Trenerzy pilkarscy miejsc nie zagrzewaja.
Raczej zaryzykowałbym stwierdzeniem że trenerzy kadry Polski przepadają :hahaha:

Moja walka Blog biegowy Marcina

Komentarze
PKO
Awatar użytkownika
f.lamer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia

Nieprzeczytany post

słucham jednym uchem pełnych zazdrości rozmów o premiach za euro i zaczyna mi chodzić po głowie:
http://www.youtube.com/watch?v=GWXDjiKVs2U
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: poniżej czterdziestu
Życiówka w maratonie: powyżej trzech

Nieprzeczytany post

Najważniejsze że my Naród nie popadamy w marazm i przygnębienie i potrafimy przyjąć wynik z godnościom osobistom i poczuciem humoru. :hahaha:
gocu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ple, ple, ple, dobrze, że chociaż biegacie.

Piłka nożna to dla mnie najnudniejszy sport pod słońcem, zasypiam po 10 minutach, nigdy nie obejrzałem meczu w całości. Te mistrzostwa też olewam.

I wszytko byłoby OK, kto chce - ogląda, mnie nikt nie zmusza, gdyby nie to ciągłe utożsamianie kibicowania z patriotyzmem. Rzygać mi się tym chce. Patriotyzm to uczciwa praca, szacunek do innych, dbanie o swój kraj, a nie kibicowanie durnej grze i nomenklatura jak z czasów wojny, kto kogo pokonał, komu dokopał, kto jest w "grupie śmierci"... To jest po prostu chore i wynika chyba z kompleksów.

I na pewno nie jest patriotyczne wieszanie flag, które z flagą Polski mają niewiele wspólnego, brakuje chyba na nich jeszcze JPII i Małysza :/
Awatar użytkownika
mszary
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

gocu pisze:Ple, ple, ple, dobrze, że chociaż biegacie.

Piłka nożna to dla mnie najnudniejszy sport pod słońcem, zasypiam po 10 minutach, nigdy nie obejrzałem meczu w całości. Te mistrzostwa też olewam.

I wszytko byłoby OK, kto chce - ogląda, mnie nikt nie zmusza, gdyby nie to ciągłe utożsamianie kibicowania z patriotyzmem. Rzygać mi się tym chce. Patriotyzm to uczciwa praca, szacunek do innych, dbanie o swój kraj, a nie kibicowanie durnej grze i nomenklatura jak z czasów wojny, kto kogo pokonał, komu dokopał, kto jest w "grupie śmierci"... To jest po prostu chore i wynika chyba z kompleksów.

I na pewno nie jest patriotyczne wieszanie flag, które z flagą Polski mają niewiele wspólnego, brakuje chyba na nich jeszcze JPII i Małysza :/
:hahaha: :hahaha:
Awatar użytkownika
mszary
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

gocu pisze:Ple, ple, ple, dobrze, że chociaż biegacie.

to jest tylko twoje zdanie.
Każdy inaczej postrzega patriotyzm, ale jeśli można odnieść patriotyzm do kibicowania to nie to że durnej grze tylko druzynie która gra w barwach swojej ojczyzny.
Ja patriotą nie jestem i nigdy nie byłem, ale piłką interesuję się od maks. 4 lat i uważam to jeden z lepszych i psjonujących i zaskakujących sportów na świecie.
Oczywiście - zaskakujących - jesli mecze nie są drukowane.
Ale zadziwiają mnie te sumy jakie płacą kluby za wymiany i kupowanie pojedynczych piłkarzy, ba - zarobki piłkarzy.
Ryszard N.
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A możesz napisać co to według Ciebie jest patriotyzm ? Chciałbym lepiej zrozumieć Twoją postawę,...
Awatar użytkownika
Gife
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:04
Życiówka w maratonie: 2:42:10
Kontakt:

Nieprzeczytany post

http://www.youtube.com/watch?v=teUlHfU57gI :hahaha:

JEst też podryw policjantki :tonieja: hektolitry piwa..Polaków za to karają pod kioskami, im pozwolili i dali możliwość zaszczać piękne miasto Poznań :bum:
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Awatar użytkownika
mszary
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ryszard N. pisze:A możesz napisać co to według Ciebie jest patriotyzm ? Chciałbym lepiej zrozumieć Twoją postawę,...
ukochanie i umiłowanie ojczyzny? To nie to? nie wiem, bo mam nigdy nie kochałem i ni emiłowałem ojczyzny, nie walczyłbym na wojnie za swój kraj.
ale piłka - no cóż, atmosfera się udziela i chce się kibicowac naszej drużynie (chciało).
Awatar użytkownika
wojtek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 30:59
Życiówka w maratonie: 2:18
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Nowym trenerem reprezentacji został Waldemar Fornalik.
Articles in English:
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki

Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37

Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
meszka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nie ma to jak świeże wieści ze Stanów, bo tu u nas nic nie słychać :usmiech:
Tylko Prawda jest ciekawa - J. Mackiewicz
Ryszard N.
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

meszka pisze:Nie ma to jak świeże wieści ze Stanów, bo tu u nas nic nie słychać :usmiech:
Rozumiem, że jesteś w Bieszczadach,...
PiotrkB
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Nawet jakby trenerem kadry został Mourinho albo Guardiola, to i tak nic to nie zmieni.
Z całym szacunkiem dla P. Fornalika - nic nie ugra.
Nie ma kim, nie ma z kim, nie ma jak, trener jest de facto zakładnikiem: leśnych dziadków ze związku, cwaniaków handlujących żywym towarem i mianujących się managerami piłkarzy, dziennikarzy, polityków i samych piłkarzy.
Jak przyszedł Benhacker z poza układu i nikt mu nic nie mógł kazać, to zanim się sitwa połapała, zdążył do euro awansować. Później jak było - każdy widział.

A, kolego mszary, stronę wcześniej Ci mądry człowiek napisał co to jest patriotyzm. Ukochać i umiłować to sobie możesz dziewuche jakąś - to puste frazesy. I nie trzeba zaraz na wojnie za ojczyznę ginąć, żeby być patriotą, zwłaszcza, że wojny nie ma (przynajmniej takiej w której by trzeba było Ojczyzny bronić)
A już na pewno nie jest patriotyzmem wieszanie na balkonach, płotach i samochodach flag z napisem TYSKIE czy innego badziewia produkowanego przez południowoafrykańskie lub inne zagraniczne koncerny, gdybyś nie wiedział.
Ta cała szopka z flagami, chorągiewkami z supermarketów i tandetnymi koszulkami z Biedronki pokazuje tylko w jakim stadzie lemingów żyjemy i jak spece od marketingu potrafią wywołać stadne instynkty w jednym jedynym celu: opchnąć więcej towaru. Nie ma to nic wspólnego z patriotyzmem.
Ostatnio zmieniony 10 lip 2012, 23:29 przez PiotrkB, łącznie zmieniany 1 raz.
I tylko Legia Legia Warszawa!!!
fantom
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42:21

Nieprzeczytany post

PiotrkB pisze:Nawet jakby trenerem kadry został Mourinho albo Guardiola, to i tak nic to nie zmieni.
Z całym szacunkiem dla P. Fornalika - nic nie ugra.
Nie ma kim, nie ma z kim, nie ma jak, trener jest de facto zakładnikiem: leśnych dziadków ze związku, cwaniaków handlujących żywym towarem i mianujących się managerami piłkarzy, dziennikarzy, polityków i samych piłkarzy.
Jak przyszedł Benhacker z poza układu i nikt mu nic nie mógł kazać, to zanim się sitwa połapała, zdążył do euro awansować. Później jak było - każdy widział.
Janek to ty ?!
PiotrkB
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Chcesz się założyć fantom? :hej:
Stawiam 100 USD że nie awansujemy do najbliższych MŚ.
Jak awansujemy, to Ci przez naczelnego te 100 USD przekaże.
Jak nie awansujemy, to napiszesz wielką czcionką w swoim awatarze "Jestem głupi, bo wierzę w PZPN"
Wchodzisz?
I tylko Legia Legia Warszawa!!!
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ