Gdzie mozna kupic koszulke z napisem POLAND

mwacko
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 45:09
Życiówka w maratonie: 3:32:00

Nieprzeczytany post

a jakiej odpowiedzi sie spodziewales?
moja jest tylko jedna - w takich biegach zagranicznych moga brac udzial inni rodacy, wiec jest to jakis sposob na rozpoznanie sie w tlumie. Biegnac w marcu w maratonie barcelonskim dobrze bylo zobaczyc koszulke z napisem Polska, na mecie tez wylapalem z tlumu wielu Polakow, z ktorymi fajnie bylo zamienic slowo.
I nie chodzi tu o "godne reprezentowanie kraju" - bo na cos takiego trzeba sobie zasluzyc.
PKO
nemo_nikt
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Nie koniecznie trzeba biegać maratony po 2:07 żeby zasłużyć na miano godnego reprezentanta :P
Wystarczy trochę kultury, nie tylko na trasie.
Awatar użytkownika
lapka88
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:47:14
Życiówka w maratonie: 04:10:12

Nieprzeczytany post

mwacko pisze:I nie chodzi tu o "godne reprezentowanie kraju" - bo na cos takiego trzeba sobie zasluzyc.
Tak jak napisał mój przedmówca. Godne reprezentowanie kraju to nie tylko wyniki.

Np. Kibice Irlandii którzy przyjechali do Polski :)
misthunt3r
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48:42
Życiówka w maratonie: 4:14:37

Nieprzeczytany post

mar_jas pisze:Z tego co pamiętam to ten model był produkowany tylko dla reprezentacji, więc raz ze to już było jakiś czas temu a dwa że w ogólnej sprzedaży nie było ich wcale więc ciężko będzie taką dostać
Nie mam pewności, ale wydaje mi się że na stoisku Reeboka na expo przed PMW w marcu widziałem koszulki z tej serii. Ale, że do Reeboka tylko rzucam okiem, to nie dam za to głowy (ani żadnej innej części ciała).
Obrazek
Because Running Sucks
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ