Ubezpieczenia zdrowotne za granicą - maraton.

Wszystko o bieganiu i zdrowiu
Awatar użytkownika
przemekWCH
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam,

Czy jak startujecie w maratonach zagranicznych to wykupujecie jakieś dodatkowe ubezpieczenia dla sportowców?
Pozdrawiam

Przemek
VRC Runner !

Run4fun !!!
PKO
mcube
Wyga
Wyga
Życiówka w maratonie: 3.08

Nieprzeczytany post

Czołem , jeśli starujesz jako amator i nie ramach klubu sportowego wystarczy Ci zwykłe ubezpieczenie kosztów leczenia za granicą. Takie pakiety ubezpieczeniowe zawierają co prawda opcje " wyczynowe uprawianie sportu" ale dotyczy to uprawiania dyscyplin sportowych w celach zarobkowych .
Z pozdrowieniami
Obrazek
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Warto wykupić koszty leczenia za granicą - niewiele kosztuje, a jest komfort psychiczny. Jeśli chodzi o NNW, to raczej nie warto, bo większość ubezpieczycieli wyklucza następstwa wypadków podczas startu w zawodach. No i organizatorzy ubezpieczają zawodników na tę okoliczność (przy większych imprezach).
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
apaczo
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:54
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ja zawsze modlę sie przed startem. Nigdy sie na tej metodzie nie zawiodłem
Troszeczkę się znam na sporcie i jestem praktykiem. Wszystkie moje rady opieram na swoim wieloletnim doświadczeniu, ale przyznaję, że nie jestem nieomylny, gdyż człowiek uczy się całe życie i ma prawo zmienić swoje poglądy, przekonania.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ