leginsy H&M
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
naklepiej do oddania jakiejś biegającej pani...mszary pisze:no dobra, dobra. Zrozumiałemmęską część niniejszego tematu.
Leginsy do wymiany. Oddania w sensie.

ja, podobnie jak Księżna, mam w bardzo głębokim poważaniu, co powinno być dla panów, a co dla pań. Grunt, żeby było wygodnie.
- Gife
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
Piękna rzecz, ale trzeba umieć nosić.mszary pisze: Chociaż coraz więcej Panów nosi różowe koszule
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
To mi przypomina epizod z czasów studenckich, jak pracowałem w USA w parku narodowym w sklepiku: przychodzi dziewczę z bluzą mega ochydną w rękach, coś ala sweterek, który dostał Grucha w "Chłopaki nie płaczą", tylko chyba brzydszą (różowa bluza z kwiatkami). Pyta się mnie i kumpeli na kasie, czy spodoba się jej chłopakowi. My po sobie i - cóż, nasz klient, nasz pan - 'sure thing, he'll be delighted! $60 please...'. Kupiła to
To była jedna z 2 sprzedanych w ciągu wakacji sztuk tego modelu

To była jedna z 2 sprzedanych w ciągu wakacji sztuk tego modelu

- mszary
- Zaprawiony W Bojach
L (mogę porobić dokładne rozmiary) za 100 zł mogę puścić.Anja. pisze:Mszary, zajefajne te lajkry! Ja chce takie same!!! Jaki rozmiar, moze odkupie?
-
- Zaprawiony W Bojach
Dokładnie roZowa koszula nie dla kazdego;) trzeba miec charakter i wygląd
aby cos takiego założyć większość facetów powie ze to pedalskie i

Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
MuszaBycTrocheSzybsiMuszaMiecUmiejetnosciIWole
AleWolaMusiBycMocniejszaNizUmiejetnosci
KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
MuszaBycTrocheSzybsiMuszaMiecUmiejetnosciIWole
AleWolaMusiBycMocniejszaNizUmiejetnosci
- Anja.
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1'02'46
Eh, z hm nosze s/m dawno tam nie bylam nie wiedzialam ze maja biegowe ciuchy ...mszary pisze:L (mogę porobić dokładne rozmiary) za 100 zł mogę puścić.Anja. pisze:Mszary, zajefajne te lajkry! Ja chce takie same!!! Jaki rozmiar, moze odkupie?
Pozd

-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 45m
- Życiówka w maratonie: 3h50m
Ostatnio przymiezalem cos takiego
http://www.sweatshop.co.uk/details.cfm?ProdID=7793
na zdjeciu tego nie widac ale top ma strasznie wielki "dekolt?",masakra wygladalem w tym jak bym wrocil z parady rownosci
(nie jestem homofobem),mieszkam w londynie tutaj duzo rzeczy (conajmniej dziwnych) uchodzi ludzia na sucho tak ze kolesi w takich leginsach(bardziej barwnych) mijam na zakupach w tesco
http://www.sweatshop.co.uk/details.cfm?ProdID=7793
na zdjeciu tego nie widac ale top ma strasznie wielki "dekolt?",masakra wygladalem w tym jak bym wrocil z parady rownosci

- papillon
- Zaprawiony W Bojach
prawdziwy mężczyzna się różu nie boi... moim zdaniem zero kompleksów do biegania w tych rajtkach. Generalnie każde leginsy mogłyby być uznane za niemęskie bez względu na wzór na nogawce!
nie rozumiem takiego myślenia, acz każdy ma prawo
mimo wszystko panowie w naszej szarej Polsce boją się błyszczeć mieć coś innego niż koledzy spotykani na trasie, broń Boże się wyróżniać z tłumu, a jeszcze się ktoś zaśmieje.
chłopaki więcej wiary w indywidualność!!!
ja tam uwielbiam Panów odważnych, noszących się inaczej!!!
geo wzory wcale nie są niemęskie w tym wypadku, a róż... kolor jak niebieski czy zielony...
nie rozumiem takiego myślenia, acz każdy ma prawo

geo wzory wcale nie są niemęskie w tym wypadku, a róż... kolor jak niebieski czy zielony...
"Ból jest nieunikniony, cierpienie jest wyborem." Tak więc cierpieć nie zamierzam!
- mszary
- Zaprawiony W Bojach
dzięki za poparciepapillon pisze:prawdziwy mężczyzna się różu nie boi... moim zdaniem zero kompleksów do biegania w tych rajtkach. Generalnie każde leginsy mogłyby być uznane za niemęskie bez względu na wzór na nogawce!
nie rozumiem takiego myślenia, acz każdy ma prawomimo wszystko panowie w naszej szarej Polsce boją się błyszczeć mieć coś innego niż koledzy spotykani na trasie, broń Boże się wyróżniać z tłumu, a jeszcze się ktoś zaśmieje.

niestety... spodnie już daaaaawno poszły w siną dal