coniektórzy mają taką fanaberię że nie chcą wychodzić na trening w przepoconej, a znowu prać koszulki codziennie też im się nie opylaraagoon pisze: o rany .. szlachta .. aż 5 koszulek?
Biegowi fanboye?
- f.lamer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
- Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
Now, self-destruction…
- Buku85
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Otóż i to. Nadto źle się wysłowiłem - mam 4 tiszerty, jeden longsleeve i 2 grubsze bluzy na zime. Wszystko od Kalężi.f.lamer pisze:coniektórzy mają taką fanaberię że nie chcą wychodzić na trening w przepoconej, a znowu prać koszulki codziennie też im się nie opylaraagoon pisze: o rany .. szlachta .. aż 5 koszulek?
- kulawy pies
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: słaba
- Życiówka w maratonie: megasłaba
zainspirowałeś mnie.Buku85 pisze:Spojrzałem na samego siebie z wyższością, wszak wątek generalnie jest luźno-szyderczy. Mina mi jednak zrzedła, gdy uświadomiłem sobie, że sam biegam holistycznie odziany w Kalężi! Buty mam Kipruny 2000, skarpetki - jakiś najtańszy trójpak. Spodnie długie, 3/4 i zimowe leginsy takoż od Francuzów. Koszulki techniczne sztuk 5 (tiszerty i longsliwy), oraz wiatrówka dumnie oznajmiają przechodniom, że zaopatruję się w Decathlonie. Jeno naramienne puzderko na smartfona z Androidem (iOs sucks! )mam z Kerfura za 6 zł.
I sobie dumam, że szkoda by mi było wydawać 2-3 razy wiecej kasy na tiszerty, leginsy, czy buty jeśli ten sprzęt nie robi mnie, amatorowi, różnicy. ?
zerknąłem do szafy, konkretnie do tej niedwuznacznie woniejącej części.
salomon. salomon. saucony chyba starsze ode mnie. salomon. odlo i craft (z lumpeksu). salomon. salomon. nawet, kurka wodna skarpetki salomona.
gdybym cokolwiek z tego salomona kupił - nawet byłby ze mnie niezły klient.
i tak sobie dumam, po co mam w ogóle wydawać kasę na jakieś kalęże, skoro niedługo zacznie się kolejny sezon salomon trailrunning, i bony znów obrodzą obficie?
tylko coś z tymi napisami wypadałoby zrobić.
może zdrapię pierwsze trzy literki i zostawię sam OMON?
zdrówko
mastering the art of losing. even more.
- Buku85
- Wyga
Dzięki temu zabiegowi znacząco wpłyniesz na czasy uzyskiwane przez biegnących w tak zwanym pobliżu. Bo kto by chciał ryzykować niepewne spotkanie z przedstawicielem tak niedyplomatycznych służb?kulawy pies pisze:zainspirowałeś mnie.Buku85 pisze:Spojrzałem na samego siebie z wyższością, wszak wątek generalnie jest luźno-szyderczy. Mina mi jednak zrzedła, gdy uświadomiłem sobie, że sam biegam holistycznie odziany w Kalężi! Buty mam Kipruny 2000, skarpetki - jakiś najtańszy trójpak. Spodnie długie, 3/4 i zimowe leginsy takoż od Francuzów. Koszulki techniczne sztuk 5 (tiszerty i longsliwy), oraz wiatrówka dumnie oznajmiają przechodniom, że zaopatruję się w Decathlonie. Jeno naramienne puzderko na smartfona z Androidem (iOs sucks! )mam z Kerfura za 6 zł.
I sobie dumam, że szkoda by mi było wydawać 2-3 razy wiecej kasy na tiszerty, leginsy, czy buty jeśli ten sprzęt nie robi mnie, amatorowi, różnicy. ?
zerknąłem do szafy, konkretnie do tej niedwuznacznie woniejącej części.
salomon. salomon. saucony chyba starsze ode mnie. salomon. odlo i craft (z lumpeksu). salomon. salomon. nawet, kurka wodna skarpetki salomona.
gdybym cokolwiek z tego salomona kupił - nawet byłby ze mnie niezły klient.
i tak sobie dumam, po co mam w ogóle wydawać kasę na jakieś kalęże, skoro niedługo zacznie się kolejny sezon salomon trailrunning, i bony znów obrodzą obficie?
tylko coś z tymi napisami wypadałoby zrobić.
może zdrapię pierwsze trzy literki i zostawię sam OMON?
zdrówko
- Buniek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:35
- Życiówka w maratonie: 2:57:09
żeby ubrać się całkowicie w jedną markę to mogę dobrać z szafy komplety asics i kalenji, a new balance i z "markę z lidla" ubrania bez butów ale żadna z tych marek nie należy do moich ulubieńców,
ubrania: nike i puma, buty puma i saucony,
fanbojem więc nie jestem tylko zwyczajnym maniakiem
ubrania: nike i puma, buty puma i saucony,
fanbojem więc nie jestem tylko zwyczajnym maniakiem

Krzysiek
- raagoon
- Rozgrzewający Się
oj tam oj tam PanowieBuku85 pisze:Otóż i to. Nadto źle się wysłowiłem - mam 4 tiszerty, jeden longsleeve i 2 grubsze bluzy na zime. Wszystko od Kalężi.f.lamer pisze:coniektórzy mają taką fanaberię że nie chcą wychodzić na trening w przepoconej, a znowu prać koszulki codziennie też im się nie opylaraagoon pisze: o rany .. szlachta .. aż 5 koszulek?

pozwolę więc sobie kontynuować w wyżej wspomnianej tonacji żartu, czyli:
to koszulki się zmienia? a mi mówili, że brud to najgorszy jest do 5centymetrów .. potem sam odpada

-
- Zaprawiony W Bojach
Nie wiem dlaczego, zobaczyłem "biegowe hipsterstwo" i przypomniał mi się ten wątek.Buku85 pisze: Takie biegowe hipsterstwo? Biegamy w chińskiej bawełnie, butach czeszkach i z komunijnym casio na nadgarstku?
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
-
- Wyga
Ubrania kaŁeżi, wszystkie z koncowek serii. Buty wygrane tutaj na forum z kuponu nike ID pegasus. Druga para otrzymana w prezencie: nike free serii 2 z mega przeceny. Zawsze chcialem miec asici i moze teraz zakupie bo obecne buty maja juz po 3 lata i sporo km.
Teraz najwazniejsze.... zegarek. Mialem wszystko od nike plusa przez timexa, suunto, garminy 205,305 i zwykle komunijne casio. Po prostu to lubie i sie tego nie wstydze. Teraz biegam z polarem rcx5 - uzywam go tez jako zegarka codziennego. Zawsze wypatruje jakas dobra okazje a jak sie naciesze to wymieniam na cos innego . Z drugiej strony po tuly gadgetach wiem czego oczekuje... i rcx5 jest dokladnie taki jak chcialem. Czy jestem fanboyem? Raczej nie, mimo ze sa rzeczy ktore najnormalniej chce sprawdzic. W moim otoczeniu nikt nie wie co to pulsometr wiec nie robie tego dla szpanu - a moze tak sie tlumacze i dowartosciowuje sie zabawkami? Mozliwe.... ale mnie z tym dobrze, nawet bardzo. Jestem informatykiem a nie antyglobalista ubranym w nike szyte w chinach! Kazdy pretekst i motywator do wyjscia na biegaie jest dobry
Teraz najwazniejsze.... zegarek. Mialem wszystko od nike plusa przez timexa, suunto, garminy 205,305 i zwykle komunijne casio. Po prostu to lubie i sie tego nie wstydze. Teraz biegam z polarem rcx5 - uzywam go tez jako zegarka codziennego. Zawsze wypatruje jakas dobra okazje a jak sie naciesze to wymieniam na cos innego . Z drugiej strony po tuly gadgetach wiem czego oczekuje... i rcx5 jest dokladnie taki jak chcialem. Czy jestem fanboyem? Raczej nie, mimo ze sa rzeczy ktore najnormalniej chce sprawdzic. W moim otoczeniu nikt nie wie co to pulsometr wiec nie robie tego dla szpanu - a moze tak sie tlumacze i dowartosciowuje sie zabawkami? Mozliwe.... ale mnie z tym dobrze, nawet bardzo. Jestem informatykiem a nie antyglobalista ubranym w nike szyte w chinach! Kazdy pretekst i motywator do wyjscia na biegaie jest dobry

Run Forrest, run!!!
- leandros
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 47:56
koszulki: jedna domyos (czy jakoś tak), jedna puma, jedna nike(po kuzynie), jedna z 3połówki bytomskiej, jedna kipsta, jedna z lidla, jedna kalenji.
bluza jedyna z kalenji na zimę, grubawa, fajna
wiatrówka z kalenji
komin z fanclubu Milanu
czapka z targu
leginsy:krótkie kalenji, długie kalenji
buty adidas, przedtem kalenji
skarpetki 3x kalenji 50 3x kalenji essential 1x run200
Fanboy? Nie, brak kasy
Ale znam fanboji. Jeden trening na tydzień 5km w 25 minut, zrzucam z ipoda na fb, niech widzą że mam nadajnik nike. Najnowszy sprzęt i jestem zajebisty. Znam jednego z mojej szkoły. Synek bogaty i lansi sie fest na najdroższe rzeczy. Biega krótko, znaczy truchta. Ja trenuję, nie chwalę się zbytnio. Wrzuciłem jedne trening na fb, jaki natłok info. Z kim, dlaczego, jak??
bluza jedyna z kalenji na zimę, grubawa, fajna

wiatrówka z kalenji
komin z fanclubu Milanu
czapka z targu
leginsy:krótkie kalenji, długie kalenji
buty adidas, przedtem kalenji
skarpetki 3x kalenji 50 3x kalenji essential 1x run200
Fanboy? Nie, brak kasy

Ale znam fanboji. Jeden trening na tydzień 5km w 25 minut, zrzucam z ipoda na fb, niech widzą że mam nadajnik nike. Najnowszy sprzęt i jestem zajebisty. Znam jednego z mojej szkoły. Synek bogaty i lansi sie fest na najdroższe rzeczy. Biega krótko, znaczy truchta. Ja trenuję, nie chwalę się zbytnio. Wrzuciłem jedne trening na fb, jaki natłok info. Z kim, dlaczego, jak??
"Silesius non Polonus" - Anzelm Eforyn
Blog treningowy.
Komentarze.
5km - 23:02(nieof.)
10km - 47:56
21,097km - 01:46:49
Blog treningowy.
Komentarze.
5km - 23:02(nieof.)
10km - 47:56
21,097km - 01:46:49