Jakie buty do bieganie na śródstopiu?
- kisio
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Mi się póki co wydają idealnym kompromisem pomiędzy szalonymi MT100 a czymś typowo górskim w stylu Salomon Wings i chyba też się będę ku nim skłaniał na Rzeźnika.. zobaczymy..
-
- Zaprawiony W Bojach
jest jeszcze kilka opcji - saucony peregrine (choć one są sztywne), columbia ravenous lite, kilka modeli inov8...
- kisio
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ale chodzi mi o to co mam w domu
Saucony Guide TR odpadają, bo się w nich ugotuję
LaSporivy Lynx mnie kilka razy obtarły, nie będę ryzykował
W NB MT100 biega mi się cudownie ale chyba nie odważyłbym się w nich Rzeźnika polecieć... choć to nie jest jeszcze moje ostateczne zdanie w tej kwestii
Salomon XT Wings 2 - niby spoko, solidne, pewne, ale jednak mocno sztywne i boję się, że po ostatnim przepaku będę je przeklinał
250 Trail póki co wydają się właśnie gdzieś idealnie po środku między Lynxami, Wingsami i MT100..

Saucony Guide TR odpadają, bo się w nich ugotuję
LaSporivy Lynx mnie kilka razy obtarły, nie będę ryzykował
W NB MT100 biega mi się cudownie ale chyba nie odważyłbym się w nich Rzeźnika polecieć... choć to nie jest jeszcze moje ostateczne zdanie w tej kwestii
Salomon XT Wings 2 - niby spoko, solidne, pewne, ale jednak mocno sztywne i boję się, że po ostatnim przepaku będę je przeklinał
250 Trail póki co wydają się właśnie gdzieś idealnie po środku między Lynxami, Wingsami i MT100..