W takim razie masz bardzo motywujący widok:)Beskidzki _Góral pisze:Ogólnodostępny i widziany przeze mnie z okna co rano. Czyli jak rozumie masz przerwę zimową w bieganiu?
Nie, nie mam przerwy w bieganiu zimowym; przerwa już była.
Moderator: infernal
W takim razie masz bardzo motywujący widok:)Beskidzki _Góral pisze:Ogólnodostępny i widziany przeze mnie z okna co rano. Czyli jak rozumie masz przerwę zimową w bieganiu?
Nie, ja nie prowadzę, przede wszystkim z braku czasu, a ten, który zostaje, jest dość ograniczony. Nie zakładaj nowgo, tu kontynuuj, jest dobrzeBeskidzki _Góral pisze:A Ty Ewo prowadzisz bloga? Ja w ramach pracy nad sobą będę starał się go prowadzić regularnie. Czy teraz założyć nowego z przygotowaniem do Fiata czy dalej pisac pod tym co mam? Jak myślicie?
Wiesz, ja juz kiedys trenowałam jak to mówisz "konkretnie"Beskidzki _Góral pisze:Jakie starty masz w tym roku w planie?Trenujesz jakoś konkretnie czy tylko run4fun?
Na maraton się nie piszęBeskidzki _Góral pisze:50 myślę ze zaliczę, puchar Beskidów i na pewno festiwal biegowy w Krynicy, byłem w zeszłym roku i naprawdę impreza 1 klasa:)a jak zdrowie pozwoli to jesienią maraton