A czy ja gdzieś napisałem, że ogarniam?herson pisze:PS fotman ogarnąć piątkę - SZACUNEK

Tylko podejmuję próby.

A czy ja gdzieś napisałem, że ogarniam?herson pisze:PS fotman ogarnąć piątkę - SZACUNEK
aplikując to wszystko, można było:F@E pisze:U mnie już wszystko ok i mam taką nadzieję że będzie już dobrze ale jestem pod kontrolą...
A preparaty jakie brałem (oczywiście nie pamiętam wszystkich):
Witamina D dziennie po 2 krople
Witamina E dziennie po 100-200 mg
Witamina A dziennie po 2500 j.m. wcześniej brałem 10000 j.m.
Flameout Inflammation Scavenger - 4 na dzień
Omega-3 olimpa jak się skończył flameout - po 10 tabsów dziennie co tydzień/tydzień
Czosnek dziennie 3 ząbki z przeliczenia na kg niekiedy wychodziło 2
Olej z Oregano Oregasept H97 3x6 kropli
Specjalna flora ale już nie pamiętam nazwy, amerykański produkt 32 szczepy bakterii
Specjalne kamienie też nie pamiętam nazwy, takie rozpuszczalne.
Propolis, zbierany przez znajomego pszczelarza
Preventic
Kilka innych preparatów ale nie pamiętam nazwy...
rumianek
szałwia
mięta
Wiele medykamentów:
Nurofen
Ksyzal
Clemastinum
Klarytromycyna
Bactrim
Azithromycinum
Hinolony
Roxithromycinum
Trinidazol
Metronidazol
Doxycyclinum
Jakieś tam na grzyba...osłonowo
Echinacea compositum forte SN, ampułki - homeopatia
Engystol, ampułki - homeopatia
szczepionki
luivac
polivaccinum
Masę tego, wszystko było odpowiednio poustawiane, rozkminione i zadziałało...
Powiedzcie mi kto tak leczy na pewno nie zwykli lekarze bo są za ciency po prostu, oni powodują właśnie takie sytuacje niszcząc człowiekowi zdrowie a potem ktoś inny to wszystko naprawia, nieuki francowate. Mam tylko jedną nadzieję że ten gość co nas zaraża w pracy, wpadnie pod samochód albo zwolnią go z pracy bo mam na niego takie nerwy że sam bym go wywiózł do lasu, albo żeby mu pompka klękła.
pozdro
a ja nie mam nadziei, że jeszcze po tej całej farmakologii zmądrzejesz....F@E pisze:Mam tylko jedną nadzieję że ten gość co nas zaraża w pracy, wpadnie pod samochód albo zwolnią go z pracy bo mam na niego takie nerwy że sam bym go wywiózł do lasu, albo żeby mu pompka klękła.
pozdro
coś trzeba dodawać?F@E pisze:Mam tylko jedną nadzieję że ten gość co nas zaraża w pracy, wpadnie pod samochód albo zwolnią go z pracy bo mam na niego takie nerwy że sam bym go wywiózł do lasu, albo żeby mu pompka klękła.
pozdro
Pierwszą część Twojej odpowiedzi można zrozumieć w ten sposób, że jednak negujesz.herson pisze:Kangoor5 ale ja wcale tego nie neguję, tylko sposób w jaki to napisał czyli, cytuję początek
Nie chce mi się komentować wypowiedzi kolegi F@E od strony stylistycznej bo:herson pisze:Poza tymcoś trzeba dodawać?F@E pisze:Mam tylko jedną nadzieję że ten gość co nas zaraża w pracy, wpadnie pod samochód albo zwolnią go z pracy bo mam na niego takie nerwy że sam bym go wywiózł do lasu, albo żeby mu pompka klękła.
pozdro