Maraton wokół stołu

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
Ulaa
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

PKO
Awatar użytkownika
google
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Oj, co za obrona.

Jak tutaj się czasami ktoś zapyta o bieganie na bieżni mechanicznej to wszyscy piszą" No co ty, beznadzieja, wyjdź na dwór" itd. Jak grupka osób robi po 2 tys okrążeń wokół stołu to jest ok.

Jeśli ktoś w domu robi sobie coś takiego to nie moja sprawa.
Ale jeśli z takich spotkań robi się jakieś medialne wydarzenie to jest to niestety przejaw tej tabloidyzacji wszystkiego co można. Przecież tu chodzi o to, żeby zaistnieć. Im nie chodzi o zabawę czy o zdrowie. Chodzi o to, żeby zaistnieć.
Jeszcze bardziej to powinni udziwnić, może byłyby większe szanse. Może tyłem ? Może na jednej nodze? A może na tym stole powinny się w tym samym momencie odbywać jakieś rytuały?
Sprawa jest dodatkowo o tyle śmieszna, że na stole leży Plakat "2012 Year of Speed".
7 godzin krążenia wokół stołu - rzeczywiście mieli niezwykły speed.

Dla wszystkich początkujących biegaczy - jeśli chcecie pobiegać to wybierajcie inne metody.
Na dwór lub do klubu z bieżnią mechaniczną.
pozdrawiam
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

google, nie mogę się oprzeć, wrucam do fortunek :)
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: poniżej czterdziestu
Życiówka w maratonie: powyżej trzech

Nieprzeczytany post

Jak to zobaczyłem po raz pierwszy na maratończyku to aż mnie zażenowanie chwyciło do czego można było sprowadzić zabawny pomysł Artiego.
Mam też propozycję następnej odsłony: niech pobiegną maraton wokół Narodowego. To dopiero oryginalny pomysł i może nie tylko biegowe portale dadzą relacje ale i w TVN będzie materiał. A na otwartej przestrzeni będzie można rozwinąć !@#$% wielki transparent PUMA. Nie takie gówienko co na stole czy na ciuchach, prawie nie widać... A gdyby zaangażować do sztafety więcej osób? Można by wtedy pokazać pełną kolekcję ciuchów Pumy, i wszystkie modele butów!
Awatar użytkownika
piomay
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 51:00
Życiówka w maratonie: 4:27:00

Nieprzeczytany post

gwynbleidd pisze:Jak to zobaczyłem po raz pierwszy na maratończyku to aż mnie zażenowanie chwyciło do czego można było sprowadzić zabawny pomysł Artiego.
Mam też propozycję następnej odsłony: niech pobiegną maraton wokół Narodowego. To dopiero oryginalny pomysł i może nie tylko biegowe portale dadzą relacje ale i w TVN będzie materiał. A na otwartej przestrzeni będzie można rozwinąć !@#$% wielki transparent PUMA. Nie takie gówienko co na stole czy na ciuchach, prawie nie widać... A gdyby zaangażować do sztafety więcej osób? Można by wtedy pokazać pełną kolekcję ciuchów Pumy, i wszystkie modele butów!
Halo halo ! Przepraszam ale w moim artykule słowo "Puma" nie padło ani razu. Nie to widziałeś na "Maratończyku" . Pomysł zwariowany (ojciec dyrektor pomysłu pewnie tantiemy zbierze :P) Wykonanie też fajne. Wszystko w temacie biegania. Nie wiem po co szukać "drugiego dna"
pozdrawiam
Piotr May
blink
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 53

Nieprzeczytany post

Oczywiście, że w artykule nie padło. Padło przecież na stół, a to „upadek” jest wystarczający.
Generalnie, dziś, właściwie nic nie może się wydarzyć, a już na pewno udać, bez sponsora dnia, lokowania produktu czy innego krypto - takie czasy.
No nic, teraz przynajmniej wiem dlaczego, do dziś, nie pobiegłem jeszcze na ten Kopiec...

PS. Gdyby co... amfiladę mam swoją.
Każdy pije według własnego pragnienia...

Obrazek
mario36
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

piomay pisze:
gwynbleidd pisze:Jak to zobaczyłem po raz pierwszy na maratończyku to aż mnie zażenowanie chwyciło do czego można było sprowadzić zabawny pomysł Artiego.
Halo halo ! Przepraszam ale w moim artykule słowo "Puma" nie padło ani razu. Nie to widziałeś na "Maratończyku" . Pomysł zwariowany (ojciec dyrektor pomysłu pewnie tantiemy zbierze :P) Wykonanie też fajne. Wszystko w temacie biegania. Nie wiem po co szukać "drugiego dna"

zaraz drugie dno :)

po prostu DOM robi dobra robote O Pumie wszedzie mozna poczytac i ja zobaczyc To tu to tam :) nawet na stronie o biegach gorskich sa bo robia buty trailowe :)
Pewnie nie o maraton wokol stolu chodzilo:)
Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: poniżej czterdziestu
Życiówka w maratonie: powyżej trzech

Nieprzeczytany post

Nie no bardzo dobrą robotę robi, nie zaprzeczam :bum: Choć ostatnio nie wyczuła tyndu i nie było jej obok Ministy kiedy ta biegała wokół Stadiony Narodowej. Skutkiem tego w temacie biegania w telewizji od dwóch tygodni wizerunkowo rządzi Gazownik. DOM odrabia stratę na portalach biegowych biegając wokół pumy, sorry stołu oczywiście, freudowska pomyłka. Co mnie się bardzo podoba, ładne fotki ślicznych dziewczyn w barwnych ciuchach - jest kolorowo i o to chodzi!
Awatar użytkownika
DOM
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:27
Życiówka w maratonie: 2:36:045

Nieprzeczytany post

DOM nie zauważyła wątku.
Primo - nie porównywać DOM do gazownika, bo DOM zawsze (no, prawie zawsze) grzeje się w 2-3 szeregu za szybkobiegaczami. DOM do polityki się nie miesza, nie ma takiego parcia. DOM ma parcie na WYNIK, nie na LINIĘ STARTU.
Secundo - pomysł zrodził się przy mocniejszym trunku, Arti jako ojciec był świadom, że wykorzystujemy jego ideę. Udział w biegu wzięli biegacza o niezłych rekordach życiowych, pokonujący wiele kilometrów miesięcznie i startujący w różnych dziwnych biegach także.
Tercio - jak najlepiej zaprezentować kolekcję biegowo-lifestylową? No przecież przez ZDJĘCIA. A jak skłonić do ich obejrzenia? No przecież nie przez tradycyjną informację prasową. A jeżeli można się przy tym doskonale bawić i zrobić coś zakręconego?
Przecież bieganie nie musi być nudne ;)
A nawet nie powinno :hej:

Nasz kolega Max w ramach treningu zrobił 16 km w salonie... Można?

Z całym przekonaniem promuję kolekcję PUMA FASS, bo w butach biega mi się rewelacyjnie, a tekstylia zaspokajają moje poczucie estetyki.

I jeszcze jedno, w kwestii bieżni mechanicznej: LUBIĘ i trenuję 5 razy na bieżni mechanicznej, 2 razy w lesie.
Najbardziej lubię biegać po górach, a że gór nie mam to chociaż pobiegam sobie pod górkę na bieżni;)
Jedna z najlepszych biegaczek z USA niedawno przyznała się, że 90% objętości treningu wykonuje na bieżni mechanicznej... Można?
Spełniona mama dwóch chłopaków.
Miłośniczka Wings For Life;) i biegów górskich.
DOMwBIEGU.pl
Awatar użytkownika
mariod
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Droga koleżanko DOM,czy mi się wydaje że bierzesz udział w programie Milion W Minutę? (oczywiście mogę się mylić)albo ktoś bardzo podobny do ciebie.
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

bałem się to pytanie zadać ale skoro już padło to się przyłączam :)

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
mario36
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

http://milionwminute.tvn.pl/informacje/ ... 860,1.html

o ta istote chodzi ? hmmm nie ma na sobie PUMY :))
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

mario36 pisze:http://milionwminute.tvn.pl/informacje/ ... 860,1.html

o ta istote chodzi ? hmmm nie ma na sobie PUMY :))
a więc to nie DOM :)

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
Awatar użytkownika
mariod
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A podobna.
Awatar użytkownika
DOM
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:27
Życiówka w maratonie: 2:36:045

Nieprzeczytany post

Nawet nie wiem, że taki program istnieje.
Ale mnie zaintrygowaliście ;)
Niestety tam się nie biega;)
Spełniona mama dwóch chłopaków.
Miłośniczka Wings For Life;) i biegów górskich.
DOMwBIEGU.pl
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ