nike dart vi

osioł
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Chciałbym kupić buty nike dart vi, niestety z tego co widzę prawie nigdzie takich nie ma, a jeśli są to damskie, tylko dwa-trzy rozmiary, czy jeszcze inne problemy.
Czy jest szansa na sprowadzenie zza granicy takich butów? Nie mam w tym temacie doświadczenia, jeślibym znalazł je w zagranicznym sklepie internetowym, ile wtedy kosztuje przesyłka, czy da się zrobić pocztowy przelew na zagraniczne konto?
I prosiłbym o polecenie tego typu sklepów, może akurat w którymś znajdę.
PKO
Awatar użytkownika
wysek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 32:34
Życiówka w maratonie: 2:43
Kontakt:

Nieprzeczytany post

osioł pisze:Chciałbym kupić buty nike dart vi, niestety z tego co widzę prawie nigdzie takich nie ma, a jeśli są to damskie, tylko dwa-trzy rozmiary, czy jeszcze inne problemy.
Czy jest szansa na sprowadzenie zza granicy takich butów? Nie mam w tym temacie doświadczenia, jeślibym znalazł je w zagranicznym sklepie internetowym, ile wtedy kosztuje przesyłka, czy da się zrobić pocztowy przelew na zagraniczne konto?
I prosiłbym o polecenie tego typu sklepów, może akurat w którymś znajdę.
Jaki rozmiar, damskie/męskie?

Czego akurat Nike Dart ?:)
Obrazek
Biegacz, bloger, trener biegania
osioł
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

męskie, r.46
Akurat dart, bo przyjemnie mi się biegało, a że w Białymstoku nie dużego wyboru butów do biegania(prawie żadnego nie ma :S), to postanowiłem kupić nową parę dartuf, które już przetestowałem. Zawsze mógłbym przy okazji kupić lepsze do biegania a w tych chodziłbym na co dzień.
A dosyć pilnie butów potrzebuję. ;/
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ