Nike Air Max 2011 czy Nike LunarGlide 3.

pawel_jak
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam!
Jestem początkującym biegaczem, biegam od 2 lat, mam 15 lat.
2 lata temu kupiłem w Candzie buty Nike Air max 2009. Byłem z nich bardzo zadowolony, lecz niestety już z nich wyrosłem.
I teraz chce zakupić jedne z powyższych butów i mam pytanie jakie buty mi radzicie kupić, które są wygodniejsze i ogólnie lepsze. Nike lunarGlide+3 czy Air max 2011.
Pozdrawiam, Paweł
PKO
Ryszard N.
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Drogi Pawle, na tak postawione pytanie nie sposób odpowiedzieć. Nikt nie wie jaką masz stopę. Sugeruję abyś udał się do jakiegoś dobrego sklepu gdzie doświadczony sprzedawca udzieli Ci porady. Rusza też akcja firmy GO SPORT połączona z profesjonalnym pomiarem stopy i doborem odpowiednich butów. Sprawdż w których miastach i może gdzieś będziesz miał blisko.
Powodzenia.
Awatar użytkownika
wysek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 32:34
Życiówka w maratonie: 2:43
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Model butów Nike Air Max zalicza się do butów z kategorii Lifestyle. A nie running. Toteż Twój dylemat powinien opierać się na przykładowo: Nike Max Moto vs Nike Lunarglide. Tudzież Nike Air Pegasus vs Nike Lunareclipse.

Ja na Twoim miejscu przymierzył bym wszystkie wyżej wymienione buty i kupił te w których czujesz się najlepiej. A jeżeli masz dostęp do specjalistycznego sklepu, w którym sprzedawcy mogą Ci pomóc to jeszcze lepiej.
Obrazek
Biegacz, bloger, trener biegania
Vascodagamma

Nieprzeczytany post

Podepnę się pod temat. Do jakich nawierzchni są lunarglide? I czy 90 kg biegacz to dla nich ok czy za dużo?
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ