elegancki zegarrek biegowy

Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

tylut pisze:No coz,
moim zdaniem poza sportem noszenie elektronicznych "zegarkow" to wstyd.
Ale pewno i tak nikogo nie przekonam. ;)

TYlut
Jak to się mówi potocznie... Wstyd to kraść i z dupy spaść Sportowy zegarek na nadgarstku wysportowanego mężczyzny dodaje mu tego czegoś co lubią kobiety :taktak:
PKO
gl
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

wolf1971 pisze:

TYlut
Jak to się mówi potocznie... Wstyd to kraść i z dupy spaść Sportowy zegarek na nadgarstku wysportowanego mężczyzny dodaje mu tego czegoś co lubią kobiety :taktak:
szwajcarski mechanik nie dodaje aby więcej?
pzdr
gl
otoczak
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

gl pisze:
wolf1971 pisze:

TYlut
szwajcarski mechanik nie dodaje aby więcej?

No wlasnie. Wydaje mi się, że na rynku brakuje zegarkow o klasycznym, eleganckim wygladzie i funkcjach urzadzenia biegowego.
Najblizej tych wymagan sa timexy, Np. T5B151
Obrazek
, czy T5K402. Jeszcze gdyby mozna bylo wylaczac wyświetlacz elektroniczny gdy go nie potrzeba, bylby wypas.
Niestety nawet te modele mają jakieś kolorowe upiększacze, które niestety upodabniają je do tego całego gadżedziarskiego badziewia o cyferblatach wielkosci talerza i w barwach jak z Love Parade.
pegaz_mk
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

otoczak pisze:No wlasnie. Wydaje mi się, że na rynku brakuje zegarkow o klasycznym, eleganckim wygladzie i funkcjach urzadzenia biegowego.
Najblizej tych wymagan sa timexy, Np. T5B151, czy T5K402. Jeszcze gdyby mozna bylo wylaczac wyświetlacz elektroniczny gdy go nie potrzeba, bylby wypas.
Niestety nawet te modele mają jakieś kolorowe upiększacze, które niestety upodabniają je do tego całego gadżedziarskiego badziewia o cyferblatach wielkosci talerza i w barwach jak z Love Parade.
Dokładnie, mam to samo zdanie. Wspomniany t5k402 byłby moim wyborem w ciemno gdyby miał bardziej subtelną kopertę, bez zbędnych pomarańczy i z możliwością wyłączenia wyświetlacza, gdy nie potrzebuję.

Oczywiście w pewnych kręgach nie posiadanie zegarka wartości samochodu dyskredytuje daną osobę (albo tym osobom się tak wydaje :hej:), ale to chyba dotyczy również innych rzeczy...
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Apropos Timexów. Kupujcie tylko u autoryzowanego dilera. Sa na rynku zegarki w atrakcyjnych cenach, które były na topie kilka lat temu. Mechanicznie sa OK, ale jest problem pozniej z serwisem. Timex Polska nie chce honorowac takiej gwarancji.
Awatar użytkownika
herson
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

krunner pisze:
tylut pisze:moim zdaniem poza sportem noszenie elektronicznych "zegarkow" to wstyd.
Wiesz, było nie było, mamy XXI wiek. Czy zamiast okularów nosisz monokl, a zamiast dykafonu używasz fonografu :hej: ?
:hahaha:
meszka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

herson pisze:
krunner pisze:
tylut pisze:moim zdaniem poza sportem noszenie elektronicznych "zegarkow" to wstyd.
Wiesz, było nie było, mamy XXI wiek. Czy zamiast okularów nosisz monokl, a zamiast dykafonu używasz fonografu :hej: ?
:hahaha:
Zupełnie nietrafne porównanie.
Tylko Prawda jest ciekawa - J. Mackiewicz
Awatar użytkownika
herson
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

meszka pisze: Wiesz, było nie było, mamy XXI wiek. Czy zamiast okularów nosisz monokl, a zamiast dykafonu używasz fonografu :hej: ?
:hahaha:[/quote]
Zupełnie nietrafne porównanie.[/quote]

Brak humoru, czy wrodzona antypatia do wszystkiego czego nie akceptujesz?
Więcej luzu dziewczyno/chłopaku, nie wiem kim jesteś
meszka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jak byś pomyślał to byś się domyślił.

P.S. Postaraj się lepiej używać klawiatury, bo twój post technicznie jest ułomny, wkleiłeś z moim podpisem nie mój cytat i w ogóle pomieszanie z poplątaniem.
Awatar użytkownika
herson
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gdybyś była/był bardziej obeznana/ny z forum, a nie wykazywał/ła się pseudo znajomości, w Twoim przypadku użyte zostało właściwe słowo, ułomna/ny, wiadome by Ci było, że nie można zacytować więcej jak trzech wypowiedzi.
Awatar użytkownika
krunner
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42:53

Nieprzeczytany post

Ponieważ zamieszanie jest trochę z mojego powodu :hahaha:, to przyznaję, że porównanie być może nie jest trafione, ale i autor wypowiedzi, do której się odnosiłem nie dał mi szans. Nie napisał dlaczego jest "zegarek" elektroniczny to wstyd... Jakbym miał więcej informacji, to stuningował bym moje porównanie :ble:.

Meszka - naprawdę możesz zagnieździć maksymalnie 3 cytaty, jak zagnieździsz więcej, to edytor rzuca błąd na czerwono.

krunner
meszka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No i wszystko w porządku :usmiech:

A zamiast robić zamieszanie z cytatami, można się odnieść bezpośrednio, bez wklejania błędnych odniesień, ale to nieistotne już.
Pozdro
Plague
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: tak daleko nie biega

Nieprzeczytany post

Przecież ten Timex to brzydactwo w porównaniu do eleganckiego zegarka "nie elektronicznego" :hahaha: No ale o gustach się nie dyskutuje ponoć :nienie:
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ