Komentarz do artykułu Nowy Magazyn Bieganie. Mamy pięć prenumerat do wygrania!

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Ale to jeszcze półmaraton musisz przebiec. :)
PKO
Łasic
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

taki jest plan, nawet bardzo ambitny ;)
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.

Nieprzeczytany post

Pytanie, czy raczej zadanie jest tutaj:
http://www.bieganie.pl/?show=1&cat=32&id=3595
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Pytanie miało być... Upssss :echech: ... Rysunek? Piosenka? Wierszyk? To ja idę pobiegać... nic tu po mnie...
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.

Nieprzeczytany post

Nie idziemy na łatwiznę. :)
Awatar użytkownika
mszary
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ryszard N. pisze:Zoltar, tak dla równowagi, mnie się gazeta podoba. Tri w naszym środowisku mocno się rozwija. Wielu kolegów przebiegło maratony po 2:50, dalej nie da rady tak więc szukają innej drogi. Redakcja poszukuje kolejnych grup zainteresowanych. Cóż to w sumie za wyczyn pokonać maraton ( celowo piszę "pokonać", bo przebiec to już jednak trudniej). Koleżanki i koledzy cyzelując swe stalowe organizmy, a tak na prawdę stalowe mózgi, marzą o pewnej miejscowości na Hawajach. Może gazeta im w tym pomoże ?
Co można jeszcze napisać o bieganiu ? Myślę, że wszystko już wyłuszczono od początku do końca i w drugą stronę. Jest tylko nadzieja, że Ci którzy zaczynają, a jest ich wielu, nie do wszystkiego dotarli, nie wszystko przeczytali. I to pewnie jest dla nich.
Jeżeli chodzi o te gazetki z brzydkimi filmami to biegacze z uwagi na wysokie libido, nie czytają, tfu, oglądają. Podnosząc poziom w tym obszarze mogło by to zakończyć się jakąś kontuzją w obszarze aparatu "ruchowego".
Zgadzam się z Ryszardem. Ja jestem "nowym" biegaczem i magazyn Bieganie daje mi bardzo dużo. Duzo moge się dowiedzieć, zarówno o historycznych postaciach w tym temacie jak i ciekawostkach i nowinkach. Nie wszystko wiem na temat biegania, ba - wiem bardzo mało i dlatego uważam magazyn za świetną gazetę. Trochę tylko szkoda, że zawsze jak podawane i opisywane sa buty albo głupia kurtka czy bluza do biegania to cena trochę odstrasza. Magazyn mnie po prostu mobilizuje do biegania. IMO na minus trochę okładka - tamta była fajniejsza. Ale to tylko moje zdanie.
I czytuję magazyn zarówno w pociągu jak i w kiblu więc nie przeszkadza mi to, że ktoś może oceniac tą gazetę jako gazeta do pociągu.
wolf1971 pisze:Pytanie miało być... Upssss :echech: ... Rysunek? Piosenka? Wierszyk? To ja idę pobiegać... nic tu po mnie...
No właśnie :hej: Dobrze że już kupiłem prenumeratę. Bo jak na 88 zł takie zadanie plus przebiegnięcie półmaratonu (opłata startowa i przygotowania) to trochę za dużo :)
W przededniu podpisywania ACTA, za Zbigniewem Hołdysem, który chyba jako jedyny jest "za" ACTA - mój rysunek który bym naskrobał, piosenka, wierszyk wart byłby o wiele więcej niż 88 zł bo przecież mogłoby tak być. Artyści cenią siebie i swoje dzieła wysoko :)
Awatar użytkownika
LDeska
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 39:20
Życiówka w maratonie: 3:03:03
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Bieganie doszło (jakkolwiek to dziwnie by nie brzmiało) :) czyli opóźnienie prenumeratorów względem "empikowiczów" wynosi 1-2 dni robocze w zależności w którym Empiku się kupuje. Trochę mi szkoda tego że jako prenumerator nie dostaję gazetki przynajmniej wtedy gdy pojawia się w sklepie ale niech im będzie, najważniejsze że doszła a jeszcze dostałem książę o Maratonie Warszawskim i kartę prenumeratora :) Wreszcie będę mógł zrobić przelew za Półmaraton Warszawski bo chciałem z ulgą za prenumeratę a tak wymagają w opisie przelewu numeru karty prenumeratora.
A co do zawartości - mi się podoba taki szerszy zakres - też jestem początkującym biegaczem i to chyba dlatego.
Leszek Deska
www.leszekbiega.pl - blog biegowy
5km: 18:55 10km: 39:20 -=- Półmaraton: 1:26:35 -=- Maraton: 3:03:03
Ryszard N.
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Leszku, tak myślę jak by Cię tu wesprzeć i wykombinowałem coś takiego,...my kupujemy wcześniej ale to Ty masz gwarancję, że dla Ciebie nie zabraknie,... :ble:
Awatar użytkownika
mszary
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ryszard N. pisze:Leszku, tak myślę jak by Cię tu wesprzeć i wykombinowałem coś takiego,...my kupujemy wcześniej ale to Ty masz gwarancję, że dla Ciebie nie zabraknie,... :ble:
słusznie! :oczko:
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

Chciałem tylko dodać, że chociaż I numer 2012 nie spełnił moich oczekiwań, to drugi numer uważam, za najlepszy numer Biegania jaki miałem w rękach. A miałem wątpliwości czy II numer w ogóle będzie wart kupienia :jatylko:
Gratuluję redakcji BIEGANIA.
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ