Komentarz do artykułu Nowy Magazyn Bieganie. Mamy pięć prenumerat do wygrania!
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Ale to jeszcze półmaraton musisz przebiec. 

- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Pytanie, czy raczej zadanie jest tutaj:
http://www.bieganie.pl/?show=1&cat=32&id=3595
http://www.bieganie.pl/?show=1&cat=32&id=3595
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Nie idziemy na łatwiznę. 

- mszary
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Zgadzam się z Ryszardem. Ja jestem "nowym" biegaczem i magazyn Bieganie daje mi bardzo dużo. Duzo moge się dowiedzieć, zarówno o historycznych postaciach w tym temacie jak i ciekawostkach i nowinkach. Nie wszystko wiem na temat biegania, ba - wiem bardzo mało i dlatego uważam magazyn za świetną gazetę. Trochę tylko szkoda, że zawsze jak podawane i opisywane sa buty albo głupia kurtka czy bluza do biegania to cena trochę odstrasza. Magazyn mnie po prostu mobilizuje do biegania. IMO na minus trochę okładka - tamta była fajniejsza. Ale to tylko moje zdanie.Ryszard N. pisze:Zoltar, tak dla równowagi, mnie się gazeta podoba. Tri w naszym środowisku mocno się rozwija. Wielu kolegów przebiegło maratony po 2:50, dalej nie da rady tak więc szukają innej drogi. Redakcja poszukuje kolejnych grup zainteresowanych. Cóż to w sumie za wyczyn pokonać maraton ( celowo piszę "pokonać", bo przebiec to już jednak trudniej). Koleżanki i koledzy cyzelując swe stalowe organizmy, a tak na prawdę stalowe mózgi, marzą o pewnej miejscowości na Hawajach. Może gazeta im w tym pomoże ?
Co można jeszcze napisać o bieganiu ? Myślę, że wszystko już wyłuszczono od początku do końca i w drugą stronę. Jest tylko nadzieja, że Ci którzy zaczynają, a jest ich wielu, nie do wszystkiego dotarli, nie wszystko przeczytali. I to pewnie jest dla nich.
Jeżeli chodzi o te gazetki z brzydkimi filmami to biegacze z uwagi na wysokie libido, nie czytają, tfu, oglądają. Podnosząc poziom w tym obszarze mogło by to zakończyć się jakąś kontuzją w obszarze aparatu "ruchowego".
I czytuję magazyn zarówno w pociągu jak i w kiblu więc nie przeszkadza mi to, że ktoś może oceniac tą gazetę jako gazeta do pociągu.
No właśniewolf1971 pisze:Pytanie miało być... Upssss... Rysunek? Piosenka? Wierszyk? To ja idę pobiegać... nic tu po mnie...

W przededniu podpisywania ACTA, za Zbigniewem Hołdysem, który chyba jako jedyny jest "za" ACTA - mój rysunek który bym naskrobał, piosenka, wierszyk wart byłby o wiele więcej niż 88 zł bo przecież mogłoby tak być. Artyści cenią siebie i swoje dzieła wysoko

- LDeska
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:20
- Życiówka w maratonie: 3:03:03
- Kontakt:
Bieganie doszło (jakkolwiek to dziwnie by nie brzmiało)
czyli opóźnienie prenumeratorów względem "empikowiczów" wynosi 1-2 dni robocze w zależności w którym Empiku się kupuje. Trochę mi szkoda tego że jako prenumerator nie dostaję gazetki przynajmniej wtedy gdy pojawia się w sklepie ale niech im będzie, najważniejsze że doszła a jeszcze dostałem książę o Maratonie Warszawskim i kartę prenumeratora
Wreszcie będę mógł zrobić przelew za Półmaraton Warszawski bo chciałem z ulgą za prenumeratę a tak wymagają w opisie przelewu numeru karty prenumeratora.
A co do zawartości - mi się podoba taki szerszy zakres - też jestem początkującym biegaczem i to chyba dlatego.

A co do zawartości - mi się podoba taki szerszy zakres - też jestem początkującym biegaczem i to chyba dlatego.
Leszek Deska
www.leszekbiega.pl - blog biegowy
5km: 18:55 10km: 39:20 -=- Półmaraton: 1:26:35 -=- Maraton: 3:03:03
www.leszekbiega.pl - blog biegowy
5km: 18:55 10km: 39:20 -=- Półmaraton: 1:26:35 -=- Maraton: 3:03:03
-
- Zaprawiony W Bojach
Leszku, tak myślę jak by Cię tu wesprzeć i wykombinowałem coś takiego,...my kupujemy wcześniej ale to Ty masz gwarancję, że dla Ciebie nie zabraknie,... 

- mszary
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
słusznie!Ryszard N. pisze:Leszku, tak myślę jak by Cię tu wesprzeć i wykombinowałem coś takiego,...my kupujemy wcześniej ale to Ty masz gwarancję, że dla Ciebie nie zabraknie,...

- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
Chciałem tylko dodać, że chociaż I numer 2012 nie spełnił moich oczekiwań, to drugi numer uważam, za najlepszy numer Biegania jaki miałem w rękach. A miałem wątpliwości czy II numer w ogóle będzie wart kupienia 
Gratuluję redakcji BIEGANIA.

Gratuluję redakcji BIEGANIA.
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.