Dla biegaczy z Gdańska! MEEEGA OKAZJA!
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
Poważnie mówisz maly89? bo ja właśnie dziś kupiłam pegasusy 28 w Decathlonie w Gdańsku, ale na przymorzu (za 250zł). Jeśli się okaże, że 2 dni temu były za 150 na Kartuskiej to się pochlastam.... ;/
Naucz się biegać wolno, żeby biegać szybko.
-
- Wyga
Taaa a niektórzy 7 par kupili.... "sprawiedliwie nie znaczy po równo"
.
Ja za to przechytrzyłam pana Decathlona i wybadałam gdzie w necie mogę pegasusy kupić za 129pln!!!ha!
Nie chlastaj się.... to dobrze zainwestowany grosz(ponoć).

Ja za to przechytrzyłam pana Decathlona i wybadałam gdzie w necie mogę pegasusy kupić za 129pln!!!ha!
- giggsy11
- Wyga
- Życiówka w maratonie: brak
To nie są dziecięce czasem? Ja jutro będę w Bydgoszczy w Decathlonie, ewentualnie jak będą ciekawe promocje to napiszę dla zainteresowanych.
"jeżeli czegoś bardzo chcesz to niezbyt odległe to jest"
- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt:
I jeszcze mi powiedz, że w rozmiarze 46 xDEyeOfTheTiger pisze:Taaa a niektórzy 7 par kupili.... "sprawiedliwie nie znaczy po równo".

Jak najbardziej mówię poważniepix-awf pisze:Poważnie mówisz maly89? bo ja właśnie dziś kupiłam pegasusy 28 w Decathlonie w Gdańsku, ale na przymorzu (za 250zł). Jeśli się okaże, że 2 dni temu były za 150 na Kartuskiej to się pochlastam.... ;/

-
- Wyga
giggsy11 Może i są, ale ja mam nr buta 35, więc żyję nadzieją że pegasusy 35,5 będą okey :D. A jak nie będą to ja się pochlastam ....bo już się napaliłam na nie
.
http://www.distance.com.pl/produkt/2565 ... -Plus.html
mały ... a kto Ci kazał tak rosnąć :P.

http://www.distance.com.pl/produkt/2565 ... -Plus.html
mały ... a kto Ci kazał tak rosnąć :P.
-
- Rozgrzewający Się
podobno tylko męskie były za 150! właśnie rozmawiałam niedawno z koleżką, który tam pracuje i dostałam takie info
co prawda w związku z ogromnym zainteresowaniem promocją i zamieszaniem podobno poszło parę par żeńskich w tej cenie, ale to przez przypadek - szczęściary
Dzisiaj moje pierwsze wybiegnięcie w pegasusach, trochę dziwnie mi się biegło - są bardzo amortyzujące, porównując do moich poprzednich asicsów. No ale asicsy miały już swoje lata
mam nadzieję, że będzie mi się dobrze użytkowało najeczki
jutro pierwsza 16-stka w nich
oby nie obtarły :P pozdrawiam

Dzisiaj moje pierwsze wybiegnięcie w pegasusach, trochę dziwnie mi się biegło - są bardzo amortyzujące, porównując do moich poprzednich asicsów. No ale asicsy miały już swoje lata

Naucz się biegać wolno, żeby biegać szybko.
-
- Wyga
No to już jawna dyskryminacja!pix-awf pisze:podobno tylko męskie były za 150!

- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt:
Może to wynikało z tego zamieszania, ale w sobotę o godzinie 10-11 nabyłem tam 2 pary damskich Pegasus'ów (+27 i +28) za odpowiednio 125 i 150 zł
Specjalnie się zapytaliśmy czy ta promocja aby na pewno obejmuje też buty, które nie są na końcu serii, ale są przecenione (Pegasus +28) i poinformowano nas, że tak więc wzięliśmy 

-
- Wyga
Szowinistyczne sklepy Nike w Rzeszowie nie mają damskiej rozmiarówki
.
Jutro ostatnia szansa i ostatni sklep...
.
(Musiałam się poużalać...sory
).

Jutro ostatnia szansa i ostatni sklep...

(Musiałam się poużalać...sory