Komentarz do artykułu Test bielizny termicznej Columbia Omni-Heat
- bieganie.pl
- Zaprawiony W Bojach
Skomentuj artykuł Test bielizny termicznej Columbia Omni-Heat
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 39:38
- Życiówka w maratonie: 3:19:40
- Kontakt:
- ErgoJanek
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 38:52
- Życiówka w maratonie: 3h28
Jang, Adam,
śmiesznie wyszło
śmiesznie wyszło

Najkorzystniej też byłoby, gdyby przy intensywnym poceniu nie łapała szybko nieprzyjemnych zapachów, czyli w jakiś sposób powinna być ograniczona możliwość rozwoju baterii.
- artur_totalfit
- Wyga
- Życiówka na 10k: 39.20
- Życiówka w maratonie: 3.20
- Kontakt:
305 łapał fixa i HR bez problemu kiedy biegałem w tej bluzie
cieszyłem się że zimno i pada i wieje - żeby był idealny warun do testów
miałem na niej tylko cienką wiatrówkę
było ok ale chyba spodziewałem się że będzie grzało
taki nike element shield daje radę sam - jako pojedyncza bluza
jak tylko dobiegnę w niej kilka następnych treningów to się wykokoszę z moją (z większym przebiegiem) opinią na www.troipolowka.wordpress.com
cieszyłem się że zimno i pada i wieje - żeby był idealny warun do testów
miałem na niej tylko cienką wiatrówkę
było ok ale chyba spodziewałem się że będzie grzało

taki nike element shield daje radę sam - jako pojedyncza bluza
jak tylko dobiegnę w niej kilka następnych treningów to się wykokoszę z moją (z większym przebiegiem) opinią na www.troipolowka.wordpress.com
artur
----------------------------
Sport GURU
największy sklep stacjonarny dla biegaczy i triathlonistów w Warszawie (Gocław, Meissnera 1/3 róg Fieldorfa)
sportGURU.pl
sklep.sportGURU.pl
----------------------------
Sport GURU
największy sklep stacjonarny dla biegaczy i triathlonistów w Warszawie (Gocław, Meissnera 1/3 róg Fieldorfa)
sportGURU.pl
sklep.sportGURU.pl
- Arek Bielsko
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
sporo orałem w tej bluzie, m.in. VSB w Alpach, do tego sporo treningów, prana była pewnie już z kilkadziesiąt razy i jak na razie jest niezniszczalna, nie brakuje żadnej kropeczki
jak dla mnie jest super, bardzo dobrze skrojona, ładny dizajn, świetnie oddycha, do tego ten Omni-Heat mocno grzeje, polecam raczej na chłodniejsze dni
zresztą to nie jest klasyczna bluza, tylko "base layer" czyli raczej podkoszulka
pozdr,
Arek

jak dla mnie jest super, bardzo dobrze skrojona, ładny dizajn, świetnie oddycha, do tego ten Omni-Heat mocno grzeje, polecam raczej na chłodniejsze dni
zresztą to nie jest klasyczna bluza, tylko "base layer" czyli raczej podkoszulka

pozdr,
Arek
"co nas nie zabije, to nas wzmocni"
"odrobina cierpienia jeszcze nikomu nie zaszkodziła"
-
- Zaprawiony W Bojach
Cieszę się, Arek, że też Ci do gustu przypadła. Też miałem problem nazewniczy, ale dla mnie podkoszulka to raczej coś z krótkim rękawem, dlatego nazwałem to bluzą. Poza tym, jak widać na przykładzie Marcina czy Bartka na ŻBM, ten baselayer może być z powodzeniem warstwą pierwszą i ostatnią.
Aby tylko nogi nieśli...
- Arek Bielsko
- Zaprawiony W Bojach
to już nawert nie chodzi o rękaw, bo mam sporo bielizny termalnej z długimi rekawami, ale tylko ta (w odróźnieniu od pozostałych) spokojnie nadaje się jako normalna bluza do biegania/chodzenia
a obecnie mam na warsztacie getry (kalesony?) BaseLayer Midweight i rękawiczki Hit The Trail z Omni-Heat, tylko czekam na mrozy, żeby je solidnie potestować
pozdr, Arek
a obecnie mam na warsztacie getry (kalesony?) BaseLayer Midweight i rękawiczki Hit The Trail z Omni-Heat, tylko czekam na mrozy, żeby je solidnie potestować

pozdr, Arek
"co nas nie zabije, to nas wzmocni"
-
- Zaprawiony W Bojach
Fakt, design ma fajny i po robocie można w tym bez wstydu paradować. A zima coś łagodna na razie i nie ma jak sprawdzić do końca tego sprzętu. Moja znajoma, Dorota, używa tego baselayera w czasie treningów jazdy figurowej na lodowisku, to już taki konkretniejszy test.
Aby tylko nogi nieśli...