bananik pisze:Z przyjemnością
A który model wygrałem?
A który wolisz?
Excel - bardziej amortyzuje
Hyper - mniej (i moim zdaniem ładniejszy.)

Co do wyglądu to mi bardziej podoba się Excel, jednak Hyper byłby bardziej pożądany ze względu na mniejszą amortyzację.bartorz pisze:bananik pisze:Z przyjemnością
A który model wygrałem?
A który wolisz?
Excel - bardziej amortyzuje
Hyper - mniej (i moim zdaniem ładniejszy.)
Myślę, że zostało to pewnie źle przetłumaczone, z angielskiego "natural gait"zolek pisze:Dlaczego na stronie asicsa używają słowa chód? Przykład:
http://www.asics.pl/running/products/gel-excel33-men/
"Model GEL-EXCEL 33 zapewnia sprawny chód nawet przy dużym zmęczeniu ...Ten nowy, dynamiczny, a zarazem lekki but pozwala na doznanie niezwykle naturalnego chodu..."
Mnie słowo "chód" kojarzy się jednoznacznie z chodem sportowym lub nordic walking i mam wrażenie, że but jest dedykowany dla tych dyscyplin.
lunarów czy Free?artur_totalfit pisze:niejako odpowiedź na ruchy saucony/ nike - do kinvary lub lunarów
no free to raczej nieAdam Klein pisze:lunarów czy Free?artur_totalfit pisze:niejako odpowiedź na ruchy saucony/ nike - do kinvary lub lunarów
'Model GEL-EXCEL 33 zapewnia sprawny chód nawet przy dużym zmęczeniu dzięki temu, że został wyposażony w system Guidance Line na całej długości podeszwy. Dodatkowe systemy amortyzujące poprawiają komfort użytkowania. Nowy, doskonale dopasowany zapiętek likwiduje ryzyko otarć naskórka i poprawia dopasowanie buta w tym obszarze. Ten nowy, dynamiczny, a zarazem lekki but pozwala na doznanie niezwykle naturalnego chodu. 'Adam Klein pisze:Myślę, że zostało to pewnie źle przetłumaczone, z angielskiego "natural gait"zolek pisze:Dlaczego na stronie asicsa używają słowa chód? Przykład:
http://www.asics.pl/running/products/gel-excel33-men/
"Model GEL-EXCEL 33 zapewnia sprawny chód nawet przy dużym zmęczeniu ...Ten nowy, dynamiczny, a zarazem lekki but pozwala na doznanie niezwykle naturalnego chodu..."
Mnie słowo "chód" kojarzy się jednoznacznie z chodem sportowym lub nordic walking i mam wrażenie, że but jest dedykowany dla tych dyscyplin.