bieganie w pojedynkę

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
Raul7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: Trójka z przodu :P
Życiówka w maratonie: Trójka z przodu...

Nieprzeczytany post

Ja na początku biegałem sam, potem długi czas z kumplem, teraz sam...
ale co jakiś czas biegam z ekipą.. no i oczywiście sobota bbl (czasem sie uda)
a tak? po swoim treningu zdarza mi sie potruchtać z koleżanką..
PKO
Awatar użytkownika
lapka88
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:47:14
Życiówka w maratonie: 04:10:12

Nieprzeczytany post

Ja nie dość, że biegam wieczorami, to jeszcze sam i do tego na dzielnicy gdzie jest non stop ruch samochodowy :)
Jakoś mi to nie przeszkadza. Na wiosnę będę chciał swoją Lubą wyciągnąć na rower podczas moich dłuższych wybiegań, może będzie raźniej :hej:
Vick
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Sam biegam. Na początku biegałem z żoną, ale lekarz jej zakazał (kręgosłup). Raz tylko biegłem z kumplem i raz gadałem podczas biegu na bieżni z jakimś nieznajomym biegaczem.
Żona z koleżanką nieraz chodzi na Nordic Walking, biegają po tej samej bieżni co ja, ale tempo jest inne, więc mijamy się tylko. Chodzą "pod prąd" żebyśmy się częściej mijali :spoko: ale pogadać tak się nie da.
Na wiosnę żona planuje kupić rolki, będzie jeździć, a ja będę biegał. Oczywiście da się tylko po asfalcie, las i łąki odpadają :grr: Nie wiem czy tempo będzie podobne, próbował już ktoś? Biegam długie wybiegania z prędkością 10-11 km/h, z jaką prędkością jeżdżą początkujący rolkarze?
Obrazek
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 02:56:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Vick pisze:Nie wiem czy tempo będzie podobne, próbował już ktoś? Biegam długie wybiegania z prędkością 10-11 km/h, z jaką prędkością jeżdżą początkujący rolkarze?
Ja próbowałem. Biegałem tak z siostrą i dziewczyną. Moje tempo to było jakieś 5:30-6:00/km i było ok. Można było normalnie biegać/jeździć i rozmawiać. Polecam też połączenie biegania z rowerem :) Też jest ok :)
Vick
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

maly89 pisze:
Ja próbowałem. Biegałem tak z siostrą i dziewczyną. Moje tempo to było jakieś 5:30-6:00/km i było ok. Można było normalnie biegać/jeździć i rozmawiać. Polecam też połączenie biegania z rowerem :) Też jest ok :)
Dzięki! :oczko:
Obrazek
Awatar użytkownika
dont_ask
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 1:01:00

Nieprzeczytany post

Ja jestem początkująca i samo bieganie jest dla mnie na tyle absorbujące, że o nudzie nie ma mowy.
Niemniej w bieganiu najbardziej lubie stan takiego "transiku"... jest dobrze, nogi niosą, przyroda zachwyca, muzyka pomaga. Czasami odpływam tak zamyślona na jakiś konkretny temat, a czasami tak "bezmyślnie"

Tylko biegnąc samemu można tego doświadczyć.

Choć czasami fajnie jest z kimś... :hej:
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jak biegać to tylko sam bez muzyki bez towarzystwa najlepsze są wybierania od 2 h w górę ;)
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
MuszaBycTrocheSzybsiMuszaMiecUmiejetnosciIWole
AleWolaMusiBycMocniejszaNizUmiejetnosci 
Awatar użytkownika
mszary
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

dont_ask pisze:Niemniej w bieganiu najbardziej lubie stan takiego "transiku"... jest dobrze, nogi niosą, przyroda zachwyca
o tak, tak :hej: zgadzam się z tym. Znam uczucie tego "transiku". Też tak czasem mam, że czuję się wypoczęty, najedzony a jednak żołądek nie przeszkadza i biegnę przed siebie, nogi nie bolą, w butach wygodnie, strój dobrany do pogody - nie za ciepło, nie za zimno. Aż się zatrzymywac nie chce i do domu się wracać nie chce.
A czasem jest tak że bieganie tą samą ścieżką to męka.
artur_j
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Ja biegam zazwyczaj z psem i mp3. Każde z nas w swoim tempie i pies zawsze dostosowuje się co do pory biegania i nigdy nie narzeka :)
Awatar użytkownika
krunner
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42:53

Nieprzeczytany post

Biegam sam. Z kilku powodów, po pierwsze, nie jestem zbyt towarzyski :hej: i potrzebuję samotności, po drugie ciężko jest znaleźć osobę, która by biegała podobnym tempem i po moich ścieżkach (biegam w 99% po lasach pod Warszawą). Moja siostra chce zacząć biegać, na pewno przebiegną z nią kilka początkowych treningów, ale potem... wiadomo.. ona jest początkująca, a ja jestem ze 2 poziomy wyżej :hej: Ale zdolna i ambitna bestia więc może do mnie szybko doszusuje i mnie przegoni :hej:

krunner.
Awatar użytkownika
Gump
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Witam,
Ja biegam sam ponieważ, nie mam z kim, raz na ruski rok przebiegnie się ze mną kolega z SG ale dobre i to
zresztą przyzwyczaiłem się bo przez 12 lat tłukłem treningi sam na szosie.
Do tego nie brakuje mi takich atrakcji na trasie : http://www.bdpn.pl/index.php?option=com ... 9&Itemid=1
Legio Patria Nostra
Pozdrawia was Ostatni Mohikanin z Ustrzyk Górnych
http://www.noclegi-ustrzykigorne.pl/
Awatar użytkownika
robbur
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 44:44

Nieprzeczytany post

artur_j pisze:Ja biegam zazwyczaj z psem i mp3. Każde z nas w swoim tempie i pies zawsze dostosowuje się co do pory biegania i nigdy nie narzeka :)
Tak samo, tylko, że bez mp3. Pies zazwyczaj akceptuje każdy rodzaj treningu, łącznie z interwałami i podbiegami. Czasami jednak oszukuje na dłuższych wybieganiach i udaje, że sika, żeby odpocząć.
Sylaba
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

do niedawna towarzyszył mi mąż na rowerze z młodszym synkiem w foteliku i starszy syn na deskorolce, ale teraz aura nie sprzyja naszemu rodzinnemu usportowianiu (szczególnie junior marzł nam siedząc praktycznie bez ruchu). Teraz biegam sama i mi to pasuje.
Awatar użytkownika
LDeska
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 39:20
Życiówka w maratonie: 3:03:03
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ja biegam zwykle sam ale jak tylko odwiedzam rodzinny Lębork to wybieram się na bieg z kolegą z liceum - bardzo fajnie pogadać przy takim wolniejszym wybieganiu
Leszek Deska
www.leszekbiega.pl - blog biegowy
5km: 18:55 10km: 39:20 -=- Półmaraton: 1:26:35 -=- Maraton: 3:03:03
Awatar użytkownika
patryk91
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 33:33
Życiówka w maratonie: 2:47:52

Nieprzeczytany post

Witam wszystkich, bo ja dopiero po rejestracji... :) Ja również sam biegam, jest to spowodowane różnymi porami biegów ze względu na pracę i zajęcia w szkole. Zresztą jestem typem samotnika sportowego i takie treningi sprawiają mi najwięcej radochy...
Kalenji Team Poland

10 km - 33'33"
21,097 km - 1h13'55"
42,195 km - 2h47'52"
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ