Joe Friel w Polsce! Gala Triathlonu już w listopadzie!

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
jacky
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Konferencja „Triathlon – 3razyTAK” to pierwsze tego typu wydarzenie w naszym kraju. Spotkanie skierowane jest do wszystkich, dla których triathlon, to coś więcej niż kolejna dyscyplina sportowa. Konferencja rozpocznie się o godzinie 10.00, 19 listopada 2011 roku w Warszawie, w Sali Balowej Ziemiaństwa Polskiego, ul. Kopernika 30.

Całość została podzielona na trzy bloki:
1. Spotkanie z Joe Frielem
2. Debata o aktualnej sytuacji i przyszłości polskiego triathlonu
3. Uroczysta Gala

Spotkanie z Joe Frielem – światowej sławy trenerem i autorem książek treningowych - zaplanowane jest na godzinę 10.00 rano. Joe Friel wygłosi półgodzinny wykład: "Najważniejsze aspekty treningu triathlonowego” oraz odpowie na pytania z sali (dyskusja będzie moderowana przez Łukasza Grassa). Po panelu dyskusyjnym Joe Friel będzie podpisywał swoje książki (dla uczestników Konferencji organizatorzy przygotowali prezent w postaci książki "Triatlon - biblia treningu"). Joe Friel jest autorem również takich tytułów jak: „Biblia treningu kolarza górskiego”, „Dieta dla aktywnych” czy „Dziennik treningowy triathlonisty”, których sprzedano na całym świecie ponad 13 milionów.
Więcej informacji na stronie http://www.akademiatriathlonu.pl

Szczegółowa oferta i formularz zgłoszeniowy:
http://akademiatriathlonu.pl/blogi/aktu ... n-3razytak
PKO
Raff
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 42:43
Życiówka w maratonie: 3:47

Nieprzeczytany post

No tak, mam dobrego kolegę, który kiedyś inspirował mnie do przebiegnięcia maratonu, a teraz namawia na triathlon. Ja jednak na razie wolę ograniczyć się się do biegania i roweru, przy czym od tego roku do maratonów MTB dołożyłem wyścig szosowy. Nie chcę łapać zbyt wielu srok za ogon... ale tak czy inaczej, szacunek dla braci triathlonistów! :)
5km 19:36 | 10km 42:43 | 21.1km 1:35:49 | 42.2km 3:47:01
jacky
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Warto przyjść i posłuchać jednego z najwybitniejszych na świecie autorów książek dla triathlonistów i nie tylko. 19 listopada, w sobotę Joe Friel wygłosi wykład: „Najważniejsze aspekty treningu triathlonowego", a następnie będzie możliwość zadawania pytań i krótkiej debaty na interesujące Was tematy.
Zaplanowana jest także debata z Przedstawicielami Polskiego Związku Triathlonu o aktualnej sytuacji w polskim triathlonie, Gala – Podsumowanie Sezonu 2011 - wręczone zostaną statuetki dla Zawodnika/Zawodniczki Roku, Trenera Roku oraz Imprezy Roku.

UWAGA: wszyscy uczestnicy, nawet ci, którzy wykupią pakiet za 30zł, otrzymają w prezencie książkę "Triatlon - biblia treningu" (cena detaliczna 49,95zł)

Więcej informacji:
http://akademiatriathlonu.pl/blogi/aktu ... n-3razytak
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ