zwiekszenie wytrzymalsci nóg - cel z 3:20 na 3:00 - 3:08

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
rufuz

Nieprzeczytany post

a mam jeszcze jedno pytanie. Podbiegi robię raz w tygodniu. Jak wpleść w tygodniowy plan interwały mając na uwadze, ze podbiegi robię w niedziele. W który dzień najlepiej robić interwały ?

Z góry dzięki za info
Pozdrawiam
PKO
nieustraszony
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 39:58
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Dobre są interwały do maratonu to np biegać 2x10x1000m po 4:10 . Niewiem ale wiem że interwały poprawiają wytrzymałość . Biegać BC2 i krossy po 10 km
Nic nie jest niemożliwe, niemożliwe wymaga więcej czasu
1000m- 2,47.16 2000m 6,07,14 1500m 4,35,52 2000m przeszkody 6,27,30
rufuz

Nieprzeczytany post

2x10x1000m - czyli dwie serie 10x1000m ?
Tylko jak to najlepiej rozłożyć w tygodniu zakładając, ze 26 września jest Berlin?
W Berlinie myślę o czasie 3:10. Sadze, ze w moim przypadku jest to realne bo teraz moje czasy oscylują w granicach 3:19 - 3:25.

Pozdrawiam i dzięki za wszelkie info
tompoz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Lepiej naucz się dobrze rozkładać siły oraz naucz się jeść podczas biegania maratonu

Tompoz
Tompoz
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Tompoz ciagle piszesz o jedzeniu podczas maratonu , jest nie potrzebne!!!!! Dobrze wytrenowany organizm spokojnie biegnie taki dys bez jedzenia najważniejsze to nawadnianiw nic wiecej!!!
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
MuszaBycTrocheSzybsiMuszaMiecUmiejetnosciIWole
AleWolaMusiBycMocniejszaNizUmiejetnosci 
tompoz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ciawaraz pisze:Tompoz ciagle piszesz o jedzeniu podczas maratonu , jest nie potrzebne!!!!! Dobrze wytrenowany organizm spokojnie biegnie taki dys bez jedzenia najważniejsze to nawadnianiw nic wiecej!!!
1. jedzenie w sensie dostarczania energii.
2. to co napisałeś to głupota wielka jak stodoła.

Tompoz
Tompoz
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Tompoz czy w swoim życiu przebiegles dys Chodzież 20 km ciągiem ? Skąd ty bierzesz swoje informacje? Wczoraj biegiem 35 km i żadnego jedzenia nie miałem po biegu proteinowo weglowodanowa odzywka i nawet jeść nie miałem ochoty po to robisz trening marayondki aby organizm krzyży zając do takich rzeczy znam kupę ludzi którzy biegają maraton bez żadnego jedzenia i nie mieli nigdy ściany wiec swoje teorie zachwaj dla siebie bo tylko ludziom robisz wodę z mózgu !!!
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
tompoz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ciawaraz pisze:Tompoz czy w swoim życiu przebiegles dys Chodzież 20 km ciągiem ? Skąd ty bierzesz swoje informacje? Wczoraj biegiem 35 km i żadnego jedzenia nie miałem po biegu proteinowo weglowodanowa odzywka i nawet jeść nie miałem ochoty po to robisz trening marayondki aby organizm krzyży zając do takich rzeczy znam kupę ludzi którzy biegają maraton bez żadnego jedzenia i nie mieli nigdy ściany wiec swoje teorie zachwaj dla siebie bo tylko ludziom robisz wodę z mózgu !!!
tak bo ci twoi znajomi czerpią energie z kosmosu i drzew a na 2 dni przed maratonem porwało ich ufo

Tompoz
Tompoz
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Tompoz to co ty piszesz to istna porażka ja tobie mówię nz podstawie własnego doświadczenia a ty na podstawie czego?
Czy widziałeś aby maratonczycy z elity cokolwiek jedli? Większość z nich nawet zeli nie jada ja podczas biegu nie mogę nic przełknąć jestem skoncentrowany na trzymaniu tempa to nie jest piknik tylko maraton!!! Dobra kolacje przed dzień maratonu lekkie śniadanie pare godzi przed startem i nie potrzebujesz nic jeść twój organizm podczas treningów przyzwyczajal się do oszczednego gospodarowania energia
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
tompoz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ciawaraz pisze:Tompoz to co ty piszesz to istna porażka ja tobie mówię nz podstawie własnego doświadczenia a ty na podstawie czego?
Czy widziałeś aby maratonczycy z elity cokolwiek jedli? Większość z nich nawet zeli nie jada ja podczas biegu nie mogę nic przełknąć jestem skoncentrowany na trzymaniu tempa to nie jest piknik tylko maraton!!! Dobra kolacje przed dzień maratonu lekkie śniadanie pare godzi przed startem i nie potrzebujesz nic jeść twój organizm podczas treningów przyzwyczajal się do oszczednego gospodarowania energia
tobie sie chyba pomylily zawody sportowe ze sxzkoła przetrwania. Nie porównuj 2 h biegu z 3-5 godzinnym. Ktoś ma popitalac 4,5 godziny o golym pysku

powiedz mi madralo ile biegles pierwsze pól maratonu a ile drugie

Tompoz
Tompoz
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Z tego co pisał kolega rufuz chce pobiec maraton w 3:10 a nawet łamać trójkę po co mu dajesz takie porady zywieniowe on ma na swoim koncie Juz kilka maratonow z tego co wiem Ty nie masz żadnego a twój kilometrarz tyg nigdy nie przekroczył 60 km pobiegaj po 100 km tyg zobaczysz jak zmienia sie organizm i jego zapotrzebowanie na energie
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
tompoz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ciawaraz pisze:Z tego co pisał kolega rufuz chce pobiec maraton w 3:10 a nawet łamać trójkę po co mu dajesz takie porady zywieniowe on ma na swoim koncie Juz kilka maratonow z tego co wiem Ty nie masz żadnego a twój kilometrarz tyg nigdy nie przekroczył 60 km pobiegaj po 100 km tyg zobaczysz jak zmienia sie organizm i jego zapotrzebowanie na energie
kolega Rufus przebiegł tyle maratonów taki jest super doświadczony a niepotrafi nawet sił rozłozyc ......................... chłopie o czym my mówimy. Jedznie oco mona posadyidy kolege rufusa to duzz VO2 max...............

Tompoz
Tompoz
Awatar użytkownika
Gife
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:04
Życiówka w maratonie: 2:42:10
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Moim zdaniem, za mało górek. Miałem to samo..I zjadłem batona na 30 KM :)
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
tompoz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gife pisze:Moim zdaniem, za mało górek. Miałem to samo..I zjadłem batona na 30 KM :)
o to mi się podoba i rzycę koledze smacznego

tompoz
Tompoz
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ