Buty do biegania z Lidla?
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
- Życiówka w maratonie: brak
Łomatko, co oni w tych butach podnoski ze stali zrobili...
przeciętny but w tej kategorii nie waży więcej niż 330-350 g, trailowe mogą być nieco cięższe...

Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
-
- Zaprawiony W Bojach
przed chwilą zważyłem swoje Lidle.
but w rozmiarze 43 waży 300g i ani g więcej.
coście tam napokupowywali? :D
but w rozmiarze 43 waży 300g i ani g więcej.
coście tam napokupowywali? :D
- PiotrekMarysin
- Zaprawiony W Bojach
Macie buty z różnych dostaw do sklepów, więc są to najprawdopodobniej zupełnie inne buty.
[url=http://team.entre.pl]ENTRE.PL TEAM[/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
prawda to, ja mam z przedostatniej 
dzięki wybawco!

dzięki wybawco!
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 58.52
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Hi !
Chciałem dodać ze swej strony że też jestem posiadaczem tych butów obecnie maja przebieg około 1000 km. Wyglądaja jak nowe Jezeli chodzi o góre natomiast spód juz nosi znamiona tego przebiegu, wytarcia oraz coraz mniejsza amortyzacja więc jestem przekonany że to juz ich koniec sportu wyczynowego będa przez jakis czas służyc do sportów rowerowych. Muszę nadmienić kiedy zaczynałem biegać w tych butach ważyłem około 90 kg. Przez cały okres uzywania nie miałem zadnej kontuzji a biegam około 70 km tygodniowo. But warty tych niewielkich pieniędzy dobrze ze nabyłem wiosna dwie pary. Polecam wszystkim.
Chciałem dodać ze swej strony że też jestem posiadaczem tych butów obecnie maja przebieg około 1000 km. Wyglądaja jak nowe Jezeli chodzi o góre natomiast spód juz nosi znamiona tego przebiegu, wytarcia oraz coraz mniejsza amortyzacja więc jestem przekonany że to juz ich koniec sportu wyczynowego będa przez jakis czas służyc do sportów rowerowych. Muszę nadmienić kiedy zaczynałem biegać w tych butach ważyłem około 90 kg. Przez cały okres uzywania nie miałem zadnej kontuzji a biegam około 70 km tygodniowo. But warty tych niewielkich pieniędzy dobrze ze nabyłem wiosna dwie pary. Polecam wszystkim.